Fielmann in uw buurt zoeken
Modieuze herenbrillen van Fielmann

Herenbrillen van Fielmann

Modieuze damesbrillen van Fielmann

Damesbrillen van Fielmann

Een passende kinderbril van Fielmann

Kinderbrillen van Fielmann

Brillentrends

Brillentrends

Brillen: Fielmann

Idealiter kun je met een bril beter zien, maar er ook beter eruitzien. Sinds Fielman het lelijke 'ziekenfondsbrilletje' 'heeft vervangen door mooie brillen die onder de vergoeding vallen, is een moderne bril niet langer een statussymbool voor de beter bedeelden. Tegenwoordig kan iedereen zich een mooie bril veroorloven.


In al haar vestigingen presenteert Fielmann de hele wereld aan brillenmode: meer dan 2000 monturen, 600 modellen voor het nultarief, de zeer trendy Fielmann-collectie, grote merken en internationale ontwerpen. Correctiebrillen voor dames, heren en kinderen in designs die aanspreken en brillenglazen van optische topkwaliteit die voldoen aan alle eisen voor een superieur zichtcomfort. Daarbij hebben we een assortiment chique, stijlvolle zonnebrillen met gegarandeerde UV-bescherming - zodat u van de zomer kunt genieten zonder zorgen om uw ogen.

Of u nu op zoek bent naar een damesbril, een herenbril, nieuwe brillenglazen voor uw montuur of een moderne zonnebril - onze opticiens geven u graag advies over de keuze van het montuur en de glazen.

MODIEUZE DAMESBRILLEN

Damesbril BE 012 FA

Brillen: Fielmann

BE 012 FA
Damesbril BD 423 CL

Brillen: Fielmann

BD 423 CL
Damesbril ABC 064 CL

Brillen: Fielmann

ABC 064 CL
Damesbril BD 497 FA

Brillen: Fielmann

BD 497 FA
Damesbril LN 003 CL

Brillen: Fielmann

LN 003 CL
Damesbril BE 020 FA

Brillen: Fielmann

BE 020 FA
Meer damesbrillen

MODIEUZE HERENBRILLEN

Herenbril OU 001 CL

Brillen: Fielmann

OU 001 CL
Herenbril JIL 006 CL

Brillen: Fielmann

JIL 006 CL
Herenbril BD 427 CL

Brillen: Fielmann

BD 427 CL
Herenbril ABC 068 CL

Brillen: Fielmann

ABC 068 CL
Herenbril MC 542 CL

Brillen: Fielmann

MC 542 CL
Herenbril INTER 2158 CL

Brillen: Fielmann

INTER 2158 CL
Meer herenbrillen

Bril met enkelvoudige glazen: een bril die zo individueel is als u!

Of het nu gaat om een vertebril, in de tweede helft van het leven als leesbril of als modieus accessoire - een enkelvoudige bril is uw dagelijkse hulpmiddel.

Een kant-en-klare leesbril is meestal niet voldoende voor alle behoeften. Laat uw bril bij een Fielmann-winkel individueel aanmeten door een vakkundige opticien.

Multifocale bril: Fielmann - voor alle afstanden!

Met een bril met meer sterktes kunt u op alle afstanden scherp zien en hoeft u niet steeds van bril te wisselen.

Zogeheten multifocale brillen en nabijcomfortbrillen worden individueel aangemeten om een optimaal zichtcomfort te garanderen. In onze vestigingen wordt door vakkundige opticiens gemeten hoe goed u kunt zien met de meest moderne technologie, en wordt uw multifocale bril persoonlijk aangemeten.

Nabijcomfortbrillen: werkzaam op het werk!

Bij kantoorwerk kijken we vaak op verschillende afstanden: het document recht voor ons, de computer op het bureau, klanten of collega's tegenover ons. Om comfortabel te kunnen zien, moeten we daarbij vaak van bril wisselen. Óf we kiezen een individueel aangemeten nabijcomfortbril: de ideale oplossing voor alle afstanden!

Een bril met deze speciale, multifocale brillenglazen heeft sterktes voor alle kijkafstanden relevant voor het werk, met geleidelijke overgangen en zodanig ontworpen dat het lichaam bij elke afstand een ontspannen houding heeft. Veel werkgevers vergoeden zelfs de kosten voor een nabijcomfortbril.

Ook bij nabijcomfortbrillen is een precieze aanpassing nodig. Onze opticiens adviseren u graag uitvoerig over de juiste brillenglazen en een modieus montuur.

Modieuze, expressieve brilmonturen bij Fielmann

Dat een modieuze bril niet duur hoeft te zijn bewijst Fielmann met de elegante brillenlijn voor het nultarief. In elke Fielmann-winkel vindt u minstens 600 monturen uit onze hypermodieuze nultarief-collectie. Uiteraard biedt elke winkel daarnaast een grote keuze aan monturen van bekende ontwerpers en producenten.

Van kunststof monturen tot monturen van edelmetaal en titaan biedt Fielmann alle actuele trends. Daarmee combineren we mode en high-tech met elkaar. Fielmann biedt drie jaar garantie op de kwaliteit van de brillen.

Brilverzekering:

ook dat is in de Fielmann-prijs inbegrepen: de verzekering voor correctiebrillen bij breuk, verlies, diefstal en zelfs als u hem ergens laat liggen. Tot € 100,– voor het montuur en € 75,– per glas. Een jaar lang. Wie de verzekering niet wil, betaalt € 2,50 minder.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka