Fielmann in uw buurt zoeken
Damesbrillen online op fielmann.nl

MODIEUS EN EXPRESSIEF

Fielmann-collectie damesbrillen

Damesbrillen: Fielmann.

Een damesbril benadrukt uw persoonlijke stijl en expressie. Als een vrouw een bril zoekt, kan ze bij Fielmann een comfortabel allround montuur vinden voor iedere dag, een vrouwelijke bril in business look, of een chique, modieuze bril: voor ieder vrouwengezicht de passende bril. We bieden naast alle standaardmaten ook modieuze monturen voor grotere en kleinere hoofden aan.

In onze filialen presenteren we alles rondom de bril: meer dan 2.000 monturen, de topmodieuze Fielmann-collectie, grote merken en internationale designers.

En omdat geen vrouw hetzelfde is als een ander, heeft Fielmann een uniek aanbod aan brilmonturen voor dames in allerlei designs. Van klassiek-elegant, puristisch tot stijlvol-extravagant variëren de vormen van de brillen voor dames. Bovendien kunt u uit verschillende materialen kiezen, zoals kunststof of metaal. Natuurlijk kunt u bij Fielmann ook een grote keuze aan zonnebrillen voor dames vinden.

Of het nu om multifocale glazen gaat, of een leesbril – bijna alle oogafwijkingen zijn ook met een zonnebril te corrigeren. Vraag om advies en komt u om te passen naar uw Fielmann vestiging.

Meer over zonnebrillen op sterkte

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka