Fielmann in uw buurt zoeken
Digitale brillenglazen: Fielmann
Enkelvoudige brillen

Digitale brillenglazen: Fielmann - meer perspectief, minder stress!

Het toenemend gebruik van digitale schermen vraagt veel van onze ogen; een bril die daarop is toegerust maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker.


Dagelijks kijken we gemiddeld bijna 80 keer op een digitaal scherm zoals een smartphone of een tablet. In een fractie van een seconde moeten de ogen dan omschakelen van het kijken op afstand naar dichtbij op het digitale apparaat, vaak met een klein scherm.

De afstand vanaf de ogen tot de digitale schermpjes is meestal beduidend kleiner dan bij een tijdschrift of boek. Door de voortdurende wisseling tussen veraf en dichtbij hebben de ogen het zwaar. Daarbij leveren storende spiegelingen op het beeldscherm en het blauw-violette licht van de beeldschermverlichting een extra belasting op. Geen wonder dus dat onze ogen steeds meer te lijden hebben.

Door urenlang gebruik van dit soort apparatuur kunt u gespannen, vermoeide, droge of brandende ogen krijgen. Ook kunnen er nekklachten en hoofdpijn ontstaan door een verkeerde houding. Darvoor is een oplossing: digitale brillenglazen.

Wat zijn digitale brillenglazen?

De zogeheten digitale brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor de eisen en behoeften van het digitale tijdperk. Dankzij een gerichte optimalisering voor dichtbij ondersteunen deze brillenglazen de ogen. De bril kan de hele dag gedragen worden en vormt de perfecte aansluiting op het multimediale leven van alledag.

Weldaad voor de ogen: digitale brillenglazen kunnen zorgen dat uw ogen minder belast worden en ontspannener aanvoelen. Dit kan er weer toe leiden dat u zich langer en beter kunt concentreren.

Voor wie zijn digitale brillenglazen geschikt?

Digitale brillenglazen zijn ideaal voor mensen in de leeftijd tussen 30 en 45 jaar die door de voortdurende blootstelling aan digitale schermen reeds de eerste tekenen van vermoeide ogen krijgen, zoals extra spanning in de oogspieren, vooral bij het kijken dichtbij. Het maakt niet uit of u in de aanloop hiernaartoe al een bril droeg of niet.

De veilige weg naar uw bril met digitale glazen: Fielmann

Om de glassterkte voor uw bril met digitale glazen te bepalen, is het nodig om een nauwkeurige oogmeting te doen. In alle Fielmann vestigingen meten deskundige opticiens uw ogen met de modernste technologie. Elk gewenst moment en steeds gratis.

Om te garanderen dat u met uw bril met digitale glazen scherp ziet, is een optometrische aanpassing vereist: daarvoor is een precieze bepaling van de oogafstand nodig, de doorkijkhoogte en nog een paar andere metingen (hellingshoek, hoornvliesafstand, montuurdoorbuigingshoek). Op basis van deze meetwaarden worden uw brillenglazen op de millimeter nauwkeurig gecentreerd en in het montuur gemonteerd.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
De brillenverzekering

Ook dat is bij Fielmann altijd inbegrepen: een verzekering voor correctiebrillen in geval van breuk, verlies, diefstal en zelfs als u hem ergens laat liggen.

Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka