Fielmann in uw buurt zoeken
Herenbrillen online op fielmann.nl

MODIEUS EN EXPRESSIEF

Fielmann-collectie herenbrillen

Herenbrillen: Fielmann.

Brilmonturen voor heren waren lange tijd geen mode-issue. Dat is nu wel anders. Ook dankzij Fielmann zijn er nu mooie, draagbare brillen voor de modebewuste man. Of het nu om een comfortabel allround montuur gaat voor het alledaagse leven, de verzorgde businesslook, of een mannelijk chique bril: Fielmann heeft voor iedere man de juiste bril. We bieden naast alle standaardmaten ook modieuze monturen voor grotere en kleinere hoofden aan. 

Tegenwoordig zijn bijna alle vormen van slecht zien met een bril op uw sterkte te corrigeren. Het maakt niet uit of u een leesbril, een bril voor veraf of een multifocale bril nodig heeft: onze opticiens geven u graag advies bij de keuze van de juiste bril.

In onze vestigingen presenteren we de hele wereld van de bril: meer dan 2.000 monturen, de topmodieuze Fielmann-collectie, grote merken en internationale designers. Omdat bij mannen niet één stijl domineert, staat Fielmann voor een unieke keuze aan montuurdesign: klassiek-elegante understatements zijn tegenwoordig evenveel gevraagd als een chique purisme of de moed tot iets opvallends. Bovendien kunt u uit verschillende materialen kiezen, zoals kunststof of metaal. Komt u om te passen naar uw Fielmann vestiging.

Zoek de dichtstbijzijnde Fielmann vestiging

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka