Fielmann in uw buurt zoeken
Kinderbrillen op fielmann.nl

LICHT EN STEVIG

Modieuze kinderbrillen van Fielmann

Dat kunt u verwachten in uw Fielmann-vestiging
  • gratis oogmeting
  • gratis centrering van brillenglazen
  • gratis aanpassen van de bril
  • gratis service
  • Tevredenheidgarantie
  • Geld-terug-Garantie
  • Drie-Jaars-Garantie
Fielmann Niederlassungen

Kinderbrillen: Fielmann.

Fielmann heeft de tijdloos lelijke ziekenfondsbril mooi gemaakt. Als uw kind een bril nodig heeft, behoort pesten nu tot het verleden. Dankzij de brillenmode van Fielmann zijn mooie brillen voor iedereen betaalbaar. Dat geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen en jongeren.

De tijden dat kinderen door medescholieren als ‘brilsmurf’ werden uitgescholden zijn gelukkig voorbij. Fielmann heeft een grote collectie fleurige en modieuze kinderbrillen online en in de vestiging. Fielmann heeft kinderbrillen van bekende merken, die niet afglijden en perfect zitten, zodat uw kind bij de sport en ook bij het spelen en stoeien niet gehinderd wordt.

In onze vestigingen hebben we bovendien ook een grote keuze aan modieuze kinderzonnebrillen. Voor kinderen en jongeren zijn zonnebrillen echt cool! Vooral als u ontdekt dat u met uw zonnebril er niet alleen goed uitziet, maar ook verblindingsvrij kunt zien. Kom naar de dichtstbijzijnde vestiging en ontdek het grote aanbod.

Zoek de dichtstbijzijnde Fielmann vestiging

Regelmatige controles aanbevolen!

Omdat kinderogen groeien en het gezichtsvermogen verandert, moeten de ogen een keer per jaar gecontroleerd worden. De bril moet ook regelmatig door uw Fielmann-opticien gecontroleerd en aangepast worden om een optimaal draagcomfort te garanderen. Bij ons is deze service uiteraard gratis.

Drie jaar garantie ook op kinderbrillen

Bij Fielmann krijgt u kinderbrillen in gecontroleerde kwaliteit. Alle monturen van de Fielmanncollectie hebben de gebruikstest volgens DIN EN ISO 12870 succesvol doorlopen. Ook op kinderbrillen geeft Fielmann drie jaar garantie. Ouders weten wat dat betekent als ze een bril voor hun kind zoeken.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka