Fielmann in uw buurt zoeken

Fielmann: Made in Italy.

Fielmann presenteert zijn Made in Italy-collectie: een combinatie van Duitse precisie en Italiaanse ambachtskunst. Klassieke modellen van hoge kwaliteit en ontworpen voor maximaal comfort. Dat is een luxe, die men elke dag kan dragen. 

Daarbij hoort ook onze exclusieve collezioneMILANO met zeven elegante designmonturen voor dames. 100% geïnspireerd door Milaan, 100% Made in Italy. 

Fielmann Made in Italy wordt gemaakt in de Valle del Cadore, de bakermat van de brillenproductie. Al sinds een eeuw worden hier met toewijding en met liefde voor detail handgemaakte brillen van de beste materialen vervaardigd. Fielmann zet deze traditie voort.

Het resultaat: perfecte hoeken en elegante rondingen, modieuze details en exclusieve kleuren. Er zijn ruim 50 brilmodellen in de collectie Made in Italy, die staat voor tijdloze ontwerpen met een exclusieve expressie en stijl.

Elk bril wordt bovendien grondig getest op kwaliteit. Dat geldt zowel voor het oppervlak als de scharnieren.

Made in Italy: Fielmann.

 

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Grote keuze

In elke vestiging van Fielmann vindt u meer dan 2.000 brillen. Grote merken en internationale designers. Een enorme keuze aan actuele brillen uit metaal en kunststof, allemaal voor een gegarandeerd voordelige prijs.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka