Fielmann in uw buurt zoeken

Made in Italy: Onze collezioneMILANO

De collectie.

Opvallend bescheiden, opwindend elegant: Met de collezioneMILANO zetten we de tijdloze schoonheid van Milaan in de bloemetjes. Elke van de zeven exclusieve damesmonturen werd met veel liefde ontworpen en zorgvuldig geselecteerd. Ze vallen allemaal op dankzij hun bijzondere combinatie van markante monturen en subtiele details in het design.

De inspiratiebron.

Milaan: een stad met veel gezichten en persoonlijkheden. Fielman past zijn unieke combinatie van moderne elegantie en urban street style toe op een heel bijzondere damescollectie: de collezioneMILANO. 100 % geïnspireerd door Milaan, 100 % Made in Italy.

Modell: MF 042

De oorsprong.

De collezioneMILANO wordt geproduceerd in een kleine brillenfabriek in het Italiaanse Valli del Cadore. In die wieg van de Italiaanse brillenproductie ontstaan al generaties lang luxueuze, ambachtelijk gemaakte brillen met veel liefde voor detail, hoogwaardige materialen en een onbetaalbare expertise.

Modell: MF 038
MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Grote keuze

In elke vestiging van Fielmann vindt u meer dan 2.000 brillen. Grote merken en internationale designers. Een enorme keuze aan actuele brillen uit metaal en kunststof, allemaal voor een gegarandeerd voordelige prijs.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka