Fielmann in uw buurt zoeken
Speciale brillen bij Fielmann
Andere Brillen

Speciale brillen voor het geval dat: Fielmann.

Op veel werkplekken zit het gevaar voor onze ogen in een klein hoekje. Als we verkeerd frezen, slijpen, lassen of timmeren, kunnen snel partikeltjes in het oog terechtkomen.


Vaak is onze knipperreflex te langzaam en dan is het ongeluk al gebeurd: Dan is oogletsel een feit! Of het nu aan de draaibank op het werk is, of thuis in de garage: Arbeidsongevallen kunnen overal ontstaan.

Pas op, zonder speciale bril loopt u snel letsel op!

Scherpe deeltjes, zoals spanen en splinters, stofpartikeltjes en andere mechanische gevaren, maar ook chemische stoffen zoals logen en zuren, gassen en dampen, lichtflitsen en lasers, of thermische risico’s door hete vloeistoffen kunnen ernstig oogletsel veroorzaken en tot blijvende blindheid leiden. Zelfs een klein druppeltje van bepaalde chemicaliën is genoeg om het hoornvlies te vertroebelen. Metaal met scherpe randen, dat bijvoorbeeld bij het doorsnijden door de lucht vliegt, kan door het gesloten ooglid heengaan en letsel veroorzaken.

Veiligheidsbrillen voor op het werk

Bij werkzaamheden zoals slijpen, lassen, boren, werken met lasers, of in een laboratorium met chemicaliën is het gebruik van een veiligheidsbril niet alleen belangrijk en zinvol, maar zelfs door de wet en de werkgever voorgeschreven. Als een veiligheidsbril voor het werk vereist is, betaalt de werkgever een deel van de kosten, of vaak zelfs alle kosten voor de veiligheidsbril. Bij Fielmann krijgt u een gewone veiligheidsbril, of een veiligheidsbril op sterkte. Afhankelijk van de werkplek en de risicograad komen er verschillende veiligheidsbrillen en verschillende types glas in aanmerking. In samenwerking met fabrikanten van veiligheidsbrillen zoals UVEX en Infield Safety kan Fielmann veiligheidsbrillen op sterkte of gewone veiligheidsbrillen voor u maken.

In onze vestigingen meten deskundige opticiens uw ogen en geven advies over de verschillende veiligheidsbrillen, helpen bij de keuze van een montuur en de glazen.

Brillen voor onder een masker

Ademmaskers beschermen brandweerlieden, soldaten, industriearbeiders en andere gebruikers bij noodgevallen, of bij hun dagelijks werk. Een bril op sterkte onder een masker dragen is vaak lastig en soms zelfs onmogelijk. Om brildragers te helpen, dat ze ook door hun masker nog kunnen zien, zijn er speciale brillen voor onder een masker: Dat zijn monturen, die aan de binnenzijde van een masker aangebracht worden. Vraag de opticiens van uw Fielmann vestiging om advies. Maskerbrillen krijgt u samen met uw masker vaak direct van uw werkgever. Is dit niet het geval, dan kunt u de bril voor onder het masker ook direct bij Fielmann bestellen.

Loepbrillen voor speciale eisen

Loepbrillen zijn speciale brillen voor beroepen met bijzondere eisen. Verrekijkerbrillen bestaan uit een bril met een ingebouwde verrekijker en een opgezette loep en kunnen tot 8 keer vergroten. Fielmann biedt een grote keuze aan vergrotende brillen en loepen van fabrikanten zoals Eschenbach en Zeiss. Individuele verrekijkerbrillen en aangepaste loepbrillen bestellen we graag voor u. Vraag onze deskundige opticiens om raad.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Gratis oogmeting

Uw gezichtsvermogen wordt door onze deskundige opticiens gecontroleerd met behulp van de modernste technologie.
Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka