Fielmann in uw buurt zoeken
Loepbrillen bij Fielmann
Andere Brillen

Loepbrillen: Fielmann.

Loepbrillen of ook ‘verrekijker-brillen’ genaamd, zijn speciale brillen voor bijzondere taken. Als u bijvoorbeeld in de vaat- of handchirurgie werkt, dus operaties aan kleine bloedvaatjes of perifere zenuwen doet, heeft u een vergrotende bril nodig in de OP. Er zijn ook bepaalde technische beroepen, waarbij speciale brillen vereist zijn.


Loepbrillen zijn voor professionele gebruikers, zoals chirurgen en tandartsen, maar ook voor mensen met een oogafwijking (amblyopie) een belangrijk hulpmiddel in het dagelijks leven. Met deze speciale brillen – ze bestaan meestal uit een bril met een ingebouwde verrekijker en een opgezette loep - zijn 8-voudige vergrotingen mogelijk.

Afhankelijk van de toepassing en vergrotingsbehoefte kunt u een loepbril kopen. Zo zijn er loepbrillen met verlichting en met verschillende vergrootglazen. Compacte systemen (Galileï-systemen) met een geringe vergroting (vergroting tot 2,5 keer) worden vaak in de gewone bril op sterkte gemonteerd en zijn zonder problemen met de gewone bril te gebruiken. Mocht er een hogere vergroting nodig zijn, dan neemt u een Kepler-systeem, dat door het gewicht meestal een speciaal montuur vereist, of met een houder rond het hoofd en op het voorhoofd gedragen wordt.

Fielmann biedt een keuze aan loepen en vergrotende brillen van fabrikanten zoals ZEISS en Eschenbach, die u in de vestiging kunt bekijken en uitproberen. Individuele brillen of verrekijkerbrillen bestellen we graag voor u. Onze opticiens geven u graag deskundig advies bij de keuze van een loepbril.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Gratis oogmeting

Uw gezichtsvermogen wordt door onze deskundige opticiens gecontroleerd met behulp van de modernste technologie.
Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka