Fielmann in uw buurt zoeken
Beschermbrillen bij Fielmann
Andere Brillen

Veiligheidsbrillen: Fielmann – Bescherm uw ogen!

De bescherming van uw ogen op de werkplek is wettelijk voorgeschreven, daarom dragen veel mensen veiligheidsbrillen op het werk.


Er zijn werkomstandigheden in de industriële productie, de chemische industrie, aannemersbedrijven, de reiniging, de galvanisering en in laboratoria waar de omgang met lasertechniek en elektriciteit veiligheidsbrillen eisen. Bij werkzaamheden zoals slijpen, lassen, boren en frezen komen er mechanisch kleine deeltjes vrij, die de ogen kunnen irriteren, tot ontstekingen kunnen leiden en zelfs tot ernstig oogletsel.

Is een veiligheidsbril op uw werkplek vereist, dan draagt de werkgever doorgaans de kosten voor de veiligheidsbril. Hiervoor ontvangt u een bestelformulier of vergoedingsformulier voor een veiligheidsbril. Informatie over de vergoeding van de kosten krijgt u van de arbo-medewerker van uw werkgever.

Bij Fielmann krijgt u een gewone veiligheidsbril, of een veiligheidsbril op sterkte. Afhankelijk van de werkomgeving en gevarengraad zijn er verschillende veiligheidsbrillen met uiteenlopende glassoorten en kunststoffen zoals CR-39 of polycarbonaat mogelijk.  In onze vestigingen doen deskundige opticiens een oogmeting bij u, laten u modellen van verschillende veiligheidsbrillen zien en adviseren bij de keuze van het montuur en de glazen. Alle professionele veiligheidsbrillen in het aanbod van Fielmann voldoen aan de eisen van de PSA-verordening (EU) 2016/425.

Uiteraard kunt u ook zonder een bestelformulier van uw werkgever een veiligheidsbril bij Fielmann kopen – en dat voor de gegarandeerd laagste prijs, want Fielmann geeft u een Geld-terug-Garantie: Ziet u dezelfde veiligheidsbril binnen zes weken na aankoop ergens anders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril terug en betaalt de aankoopprijs retour.

Bril voor onder een masker: Fielmann.

Dodelijk gevaar ligt op veel werkplekken op de loer. Ademmaskers beschermen industriearbeiders, brandweermannen en soldaten tegen gassen en dampen, zoals chloorgas, zwaveldioxide, koolstofmonoxide en ammoniak. De lijst van gevaarlijke stoffen is lang, de gezondheidsschade door het inademen is vaak onomkeerbaar.

Goed zien onder een ademmasker is van vitaal belang!

Het maakt niet uit of het om een noodgeval, of om het alledaagse werk gaat: Wie een bril onder een ademmasker moet dragen, moet echt op de kwaliteit letten. Uw normale bril kunt u niet onder een masker dragen! De poten van het montuur kunnen ervoor zorgen dat het ademmasker niet goed afsluit: Dat is levensgevaarlijk!

[Translate to nl-NL:] Maskenbrillen bei Fielmann kaufen

Om ervoor te zorgen dat brildragers evengoed onder het masker zien als de rest, zijn speciale brillen voor onder een masker dringend aangeraden.  De bril voor onder het masker wordt op een houder bevestigd, die wederom aan de binnenzijde van het masker direct achter het vizier van het masker zit.

De inzet met de bril krijgt u samen met het masker meestal van uw werkgever. Is dat niet het geval, dan kunt u de bril voor het masker direct bij Fielmann bestellen. Normaal gesproken vergoedt de werkgever de kosten voor de bril voor onder het masker. U krijgt van hem een bestelformulier. Om u moeite en heen-en-weer te besparen, neemt Fielmann de afrekening met uw werkgever ongecompliceerd en onbureaucratisch op zich.

Brengt u gewoon uw bestelformulier en uw brilinzet of uw ademmasker mee naar de Fielmann vestiging. De opticiens van Fielmann meten uw ogen op, bestellen de juiste glazen en zetten deze in de maskerinzet. Indien nodig bestellen wij ook de brilinzet voor het masker voor u.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Gratis oogmeting

Uw gezichtsvermogen wordt door onze deskundige opticiens gecontroleerd met behulp van de modernste technologie.
Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka