Fielmann in uw buurt zoeken
Skibrillen bij Fielmann
Andere Brillen

Skibrillen & snowboardbrillen voor iedere piste

Wintersport is puur genoegen! Bij de eerste sneeuw in de bergen worden skiliefhebbers ongedurig. Of het nu alpien skiën, langlauf, of snowboarden wordt, piste of loipe, steile hang of donker bos: Voor iedere wintersportvakantie zoekt u de beste skibril.


Wilt u een skibril kopen, let u dan goed op de mate van bescherming tegen UV-straling en op de tint van het glas. 

Het maakt namelijk veel verschil, of u met 100 km/u de berg afgaat, of als langläufer op pad bent. De skibril van een langläufer hoeft niet zo dicht af te sluiten als bij alpiene skiërs. Langläufer transpireren meer en hebben daarom een goede ventilatie achter de glazen nodig. Daarom wordt bij langlaufen eerder een sportzonnebril dan een skibril (ski goggles) aangeraden. Bij de aankoop van een skibril is het belangrijk, dat deze bij uw individuele eisen en bij het type wintersport aansluit.

Bij Fielmann kunt u in iedere vestiging een breed aanbod van sportzonnebrillen vinden, die compatibel zijn met een helm, zodat u die als skibril kunt gebruiken. In de wintersportgebieden hebben onze vestigingen een extra groot assortiment aan goggles. In alle vestigingen kunt u bovendien sportzonnebrillen en skibrillen op sterkte krijgen. Uw Fielmann-opticien geeft u graag advies over het aanmeten van een skibril.

Op een punt hebben de ogen van wintersporters in elk geval bescherming nodig. Sneeuw en ijs versterken de effecten van het zonlicht: UV-bescherming en filters voor de ogen zijn een must! Het maakt daarbij niet uit of u alpiene skiër, langläufer, rodler, wandelaar of snowboarder bent.

Helder zicht: Skibrillen met glazen op sterkte

Slecht zien kan gevaarlijk zijn! Andere sporters, markeringen van de routes, borden en wegversperringen, hobbels in de bodem en oneffen ijsvlakken moeten bij hoge snelheid in een deel van een seconden precies herkend worden. Alleen zo kan een skiër op de juiste manier reageren. Maar ook als u als beginneling heel rustig op de latten staat, moet u goed kunnen zien. Zonder een skibril met individuele correctie lopen skiërs met een oogafwijking grote risico’s.

Tegenwoordig zijn bijna alle oogafwijkingen simpel te corrigeren. Zo corrigeert men met met sferische glazen bijziendheid en verziendheid en met torische glazen de correctie van een verschil in kromming van het hoornvlies.

Bij alle wintersportdisciplines zijn skibrillen met de vereiste sterkte een enorme hulp: Ze beschermen tegen ongevallen, geven meer veiligheid en bovendien kunnen brildragers met een skibril op sterkte onbeperkt van het landschapspanorama genieten. 

Bij Fielmann kunt u zowel sportzonnebrillen alsook skibrillen op sterkte bestellen. Vraag uw Fielmann-opticien naar de verschillende mogelijkheden om uw skibril van speciale optische glazen te voorzien.

Vraag uw Fielmann-opticien om raad, zodat u bij het skiën onbeperkt van uw vakantie kunt genieten.  In al onze filialen kunt u een grote keuze aan sportzonnebrillen vinden, die geschikt zijn voor het skiën. Onze opticiens geven u graag advies bij de keuze van een goede bril en bij de bestelling van individueel aangemaakte skibrillen.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka