Fielmann in uw buurt zoeken
Zwembrillen bij Fielmann
Andere Brillen

Zwembril: Fielmann – het doel helder voor ogen – ook onder water.

Voor de lichamelijke fitness is er nauwelijks een betere sport: Zwemmen traint de bloedsomloop en alle spiergroepen, maar ontspant tegelijkertijd.


Zwemmen behoort tot de favoriete takken van sport. Veel Nederlanders gaan regelmatig naar het zwembad of nemen een frisse duik in de zee of een meer in de zomer. Het maakt niet uit of u borstcrawl doet of schoolslag – met een goede zwembril heeft u ook in het water prima zicht. Op, in en onder water heeft u als recreatiesporter met een goed aansluitende zwembril de juiste uitrusting.

Of u nu aan competitiezwemmen doet, of gewoon voor de lol naar het zwembad gaat – voor uw ogen is een zwembril kopen geen overbodige luxe. Pas met de beste zwembril heeft u bescherming tegen het water, dat niet alleen uit H2O bestaat. In het overdekte bad kan chloor of ozon de ogen irriteren, in de zee is het het zoutgehalte en in meren en rivieren kan het water verontreinigd zijn. Ook aan het strand zijn onze ogen na een duik in het water aan vele invloeden blootgesteld. De slijmvliezen reageren op zonnebrandcrèmes. Mensen met allergieën hebben bovendien last van pollen, die net boven het wateroppervlak zweven.

Een zwembril is de ideale bescherming voor de ogen.

Zwembrillen op sterkte

Voor brildragers is het zwemplezier vaak beperkt: Ze zwemmen bijna in het onzichtbare, want alles is onduidelijk en wazig. Voor bijziende brildragers betekent het zwemmen in de zee of in een zwembad een zeker ongevallenrisico. Zonder bril ziet u de oever of de zwembandrand maar vaag. 

Het beste zicht onder en boven water garanderen individueel corrigerende zwembrillen waarmee bijna alle bijziendheid gecompenseerd kan worden. Deze opent voor de toeschouwer volledig nieuwe onderwaterwerelden! Vraag uw Fielmann-opticien wat de beste oplossing is voor uw individuele behoefte.

DAT KAN OOK VOOR U INTERESSANT ZIJN
MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka