Fielmann in uw buurt zoeken
Trifocale brillen van Fielmann
Meersterkten brillen

Trifocale bril van Fielmann – dichtbij en ver weg in focus!

Er zijn redenen om voor een trifocale bril te kiezen: Misschien is het een goede gewoonte, misschien ook een tussenoplossing, of heeft u speciale eisen aan een bril met meerdere sterktes.


Trifocale bril: Fielmann - kijk door drie kleine “vensters”

Zijn er drie (tri) sterktes in een brillenglas opgenomen, waarvan twee van buitenaf duidelijk herkenbare glassegmenten in het ondergedeelte van het glas, dan spreekt men van een trifocale bril. De overgang tussen de verschillende zichtsterktes is niet traploos of glijdend, maar abrupt en voor uw gesprekspartner duidelijk herkenbaar. Deze verscherpt de blik dichtbij, ver weg en daartussen, maar dat gaat ten koste van het gedeelte voor dichtbij: Het wordt kleiner!

Multifocale brillen zijn tegenwoordig het moderne alternatief voor bifocale en trifocale brillen. Deze maken het zien op alle afstanden mogelijk zonder overgang. Bovendien biedt Fielmann ook nog altijd bifocale en trifocale brillenglazen met een zichtbare naad van beroemde fabrikanten. We bieden bifocale en trifocale brillenglazen van kunststof en mineraal glas, naar wens met verschillende glasbewerkingen zoals harde coatings en ontspiegelingen, die storende reflecties aan het oppervlak van het brillenglas voorkomen.

Millimeterwerk gegarandeerd goed zien! De weg naar uw trifocale bril

Voor de afhandeling van uw individuele bril moet de opticien uw ogen opmeten en uw glazen nauwkeurig centreren. Pas bij de opmeting van alle noodzakelijke parameters en de precieze montage van de glazen in het brilmontuur garandeert een goed zicht op alle afstanden. Zit de bril niet goed, dan is het oncomfortabel om hem te dragen. Ook heeft u geen scherp zicht, als het montuur onjuist aangepast is. Bij Fielmann zijn de bepaling van de sterkte, de centrering van de glazen en de aanpassing van het montuur uiteraard gratis. 

Om de juiste waarden voor het glas te bepalen, is een oogmeting nodig. Bij Fielmann controleren deskundige opticiens uw zicht met de modernste technologie.

Na de oogmeting geven onze opticiens advies bij de keuze van het juiste montuur en het geschikte trifocale brillenglas. U kunt tussen verschillende materialen kiezen, die naar wens verfijnd worden aan het oppervlak, zoals ontspiegeld of voorzien van een harde coating.

De bril wordt anatomisch aangepast, zodat die goed zit. De bril mag niet van uw neus glijden, of achter de oren drukken of afglijden. De bij de centrering vastgelegde punten moeten onveranderd voor de ogen blijven.

Bij Fielmann koopt u zonder risico, want wij geven een Tevredenheidgarantie. Als u met uw nieuwe bifocale bril of trifocale bril niet tevreden bent, dan ruilen we die om, of nemen de bril zonder opgave van redenen terug en vergoeden u de aankoopprijs.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka