Fielmann in uw buurt zoeken
Vertebrillen van Fielmann
Enkelvoudige brillen

Vertebrillen: Fielmann - één sterkte één bril!

In de eerste helft van het leven is de vertebril voor bijziende mensen de bril voor alle afstanden: van ver weg tot dichtbij. Voor scherp zicht zorgt de ooglens dan zelf met zijn vermogen zich te krommen en daarmee extra sterkte te creëren.


In de tweede helft van het leven verliest de ooglens zijn elasticiteit, het accommodatievermogen vermindert. De vertebril is dan alleen nog goed voor in de verte kijken. Voor dichtbij is een extra leesbril nodig.

Ook alle mensen die tot dan toe zonder bril voor veraf prima konden zien, hebben in de tweede helft van hun leven een bril nodig voor dichtbij: de leesbril. Het moderne alternatief voor alle afstanden is de multifocale bril.

De collectie vertebrillen van Fielmann

Bij Fielmann heeft u keus uit meer dan 2.000 monturen en glazen van alle grote fabrikanten en merken. Voor maar €17,50 heeft u bij Fielmann een topmodieuze bril, veraf zien zal met een bril op één sterkte van Carl Zeiss Vision geen probleem meer zijn. De opticien van Fielmann adviseert u graag bij uw keuze.

De veilige weg naar uw vertebril: Fielmann

Om de glassterkte voor uw bril voor veraf te bepalen, is het nodig om een nauwkeurige oogmeting te doen. In alle Fielmann vestigingen meten deskundige opticiens uw ogen met de modernste technologie. Wanneer u wilt en steeds gratis.

Om te garanderen dat u met uw vertebril scherp ziet, is een optometrische aanpassing vereist: daarvoor is een precieze bepaling van de oogafstand nodig, de doorkijkhoogte en nog een paar andere metingen (kanteling naar voren, hoornvliesafstand, montuurdoorbuigingshoek). Op basis van deze meetwaarden worden uw brillenglazen op de millimeter nauwkeurig gecentreerd en in het montuur gezet.

Uw vertebril: bij Fielmann gegarandeerd voordelig

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voordelig. Ziet u dezelfde bril binnen 6 weken na aankoop ergens anders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril terug en betaalt u het aankoopbedrag retour.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka