Fielmann in uw buurt zoeken
14-daagse lenzen bij Fielmann
Draagtijd

14-daagse lenzen bij Fielmann

14-daagse lenzen, ook 2-wekenlenzen genoemd, zijn lenzen die u gedurende een periode van twee weken overdag kunt dragen.


2-wekenlenzen worden sneller vervangen dan maandlenzen. Zo wordt het risico dat proteïnen, partikeltjes en cosmetica zich op de lenzen vasthechten een stuk kleiner. Daardoor stijgt het draagcomfort en de verdraagbaarheid van de lenzen. 2-wekenlenzen moeten, net zoals maandlenzen, elke keer na het dragen een grondig onderhoud krijgen.

Bij Fielmann vindt u de 14-daagse lenzen met correctie van verziendheid, bijziendheid, astigmatisme en ouderdomsverziendheid.

Zijn 14-daagse lenzen de juiste keuze voor u?

Het antwoord op de vraag of 14-daagse lenzen een juiste keuze zijn voor u, hangt af van het soort refractieafwijking die gecorrigeerd moet worden. De eigenschappen van uw ogen en van de traanfilm zijn ook belangrijke criteria bij de keuze van de juiste lenzen.

Of u uw lenzen nu altijd gebruikt of enkel draagt als aanvulling bij uw bril, de eerste stap naar uw contactlenzen brengt u bij een deskundige contactlensspecialist. Die bepaalt uw sterkte, adviseert u bij de keuze van uw product en past de contactlenzen aan.

Het juiste onderhoud van uw 14-daagse lenzen

Bij alle comfort die lenzen te bieden hebben, mag u hygiëne en reiniging nooit verwaarlozen. Het is belangrijk dat contactlenzen stipt hun onderhoud krijgen, zodat er geen resten of vuilpartikels op het lensoppervlak blijven zitten. Met het juiste lensonderhoud verwijdert u afzettingen, beschermt u uw gezondheid en behoudt u altijd een helder zicht. Voor elke soort lens zijn er verschillende mogelijkheden voor reiniging en onderhoud. Vraag advies aan onze lensexperts.

Gegarandeerd voordelig: 14-daagse lenzen bij Fielmann

Bij Fielmann vindt u 14-daagse lenzen voor een gegarandeerd voordelige prijs, inclusief gratis nacontrole. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka