Fielmann in uw buurt zoeken
Types contactlenzen

Gekleurde lenzen: het wow-effect van de beroemdheden voor uw ogen!

Glamourqueen Paris Hilton en popster Britney Spears leggen hun eigen accenten met hun blauwe lenzen. Ook Tom Cruise heeft al naar gekleurde lenzen gegrepen. In de filmklassieker "Interview with a Vampire" gaf hij zijn blik dat speciale wow-effect met gekleurde lenzen.


Performer Robert Pattinson uit de "Twilight Saga" droeg goudbruine contactlenzen. Alle sterren bereiken hetzelfde met gekleurde lenzen: hun bewonderaars kijken hen gefascineerd diep in de ogen.

Hollywood heeft gekleurde lenzen al vroeg als special effect ontdekt en trendy gemaakt. Tegenwoordig zijn gekleurde lenzen niet enkel geliefd bij prominenten. Wie zijn oogkleur wil veranderen, kan dat binnen enkele seconden tijd doen.

Gekleurde lenzen: de oogkleur waar u zin in hebt

Hebt u zin om van oogkleur te veranderen? Bij Fielmann vindt u een grote keuze aan contactlenzen in diverse kleuren. Gekleurde lenzen of kleurversterkende lenzen zijn er in de vorm van daglenzen, maar ook als maandlenzen. De irisstructuur geeft ook gekleurde lenzen een natuurlijke look. Om het even of u nu een lichte of donkere oogkleur hebt. U zult verrast staan van het effect van gekleurde lenzen. Een echte blikvanger!

En het beste is: ook gekleurde lenzen zorgen voor een heldere blik, want ze hebben geen invloed op uw zicht! Het gedeelte van de pupil waardoor het licht in uw oog terechtkomt is ook bij gekleurde lenzen doorzichtig.

Fielmann heeft gekleurde lenzen van alle grote merken en producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.

Hoe vind ik de juiste gekleurde lenzen?

De juiste keuze hangt naast de gewenste oogkleur ook af van de individuele eigenschappen van het oog en van de traanfilm van de drager. Bij het aanpassen van de lens wordt bepaald welk product helemaal bij uw ogen past. Over het algemeen worden alle gekleurde lenzen van Fielmann heel goed verdragen.

Onze contactlensexperts geven u graag gratis en vrijblijvend advies bij de keuze van uw gekleurde lenzen.

Als u contactlenzen lang met succes wilt dragen, is niet enkel de keuze voor de juiste contactlenzen doorslaggevend: ook bij gekleurde lenzen hangt het draagcomfort en de scherpte van het zicht van meerdere factoren af. De anatomie van uw ogen, de dagelijkse draagtijd en de momenten van gebruik zijn belangrijke criteria wanneer u uw contactlenzen kiest.

Kom naar een vestiging van Fielmann en vraag vrijblijvend advies aan een van onze bekwame contactlensexperts. In de vestiging kunt u ook contactlenzen in verschillende kleuren proberen om te kijken welke kleur u het beste staat.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka