Fielmann in uw buurt zoeken
Vormstabiele contactlenzen bij Fielmann
Contactlenzenmateriaal

Vormstabiele contactlenzen bij Fielmann

Vormstabiele lenzen voelen in vergelijking met zachte lenzen "hard" aan. Daardoor is men ze "harde lenzen" gaan noemen. Vormstabiele lenzen zijn kleiner dan zachte lenzen. Ze "drijven" vrijwel op de traanfilm en zijn daarom beweeglijker.


Door een stabiele vorm krijgen de hersenen in het begin het signaal: "Pas op, er zit iets in je oog!" Die irritatie verdwijnt bij beginnende dragers van contactlenzen ongeveer een half uur na het opzetten. In vergelijking met zachte lenzen duurt de gewenning daardoor langer. Maar "de vormstabielen" hebben ook voordelen: behalve de uitstekende zuurstofdoorstroming zijn ze ideaal als u uw lenzen lang wilt dragen. Vormstabiele lenzen zijn, afhankelijk van het gebruik, tot twee jaar bruikbaar.

Zijn vormstabiele lenzen de juiste keuze voor u?

Het antwoord op de vraag of vormstabiele lenzen de juiste keuze zijn voor u, hangt ook af van de soort refractieafwijking die gecorrigeerd moet worden. De eigenschappen van uw ogen en van de traanfilm zijn ook belangrijke criteria. Hoe ziet uw dagelijkse werkdag eruit? Zit u de hele dag in een kantoor met airconditioning in een droge lucht voor uw computer of regelt u als politieagent het verkeer en wordt u op de straat aan stof en vuil blootgesteld?

Wanneer u lenzen aanpast, wordt heel precies bepaald welke producten bij uw ogen en uw dagelijkse behoeften past en met welke lenzen uw specifieke refractieafwijking optimaal kan worden gecorrigeerd. Onze gecertificeerde opticiens geven u vrijblijvend advies bij de keuze van uw contactlenzen.

Belangrijk: het juiste onderhoud voor uw vormstabiele lenzen

Ook bij vormstabiele lenzen is het correcte onderhoud ontzettend belangrijk. Laat u door onze contactlensexperts adviseren over het juiste lensonderhoud en de beschikbare onderhoudsmiddelen.

Gegarandeerd voordelig: Vormstabiele merklenzen bij Fielmann

Bij Fielmann vindt u vormstabiele contactlenzen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs, inclusief gratis nacontrole. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit teveel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka