Fielmann in uw buurt zoeken
Contactlenzen all-in-onevloeistoffen bij Fielmann
Onderhoud en toebehoren

All-in-one lenzenvloeistof: een oplossing voor alle toepassingen!

Onder lensdragers staan all-in-onevloeistoffen ook bekend onder de naam 'combinatievloeistoffen'. Het gaat om eenvoudige lenzenvloeistoffen die reinigen en ontsmetten en geschikt zijn om lenzen af te spoelen en in te bewaren. Er zijn speciale all-in-onevloeistoffen voor het onderhoud van zachte lenzen en het onderhoud van vormstabiele lenzen.


All-in-onevloeistoffen zijn populair want ze zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Anders dan bij andere lenzenvloeistoffen die bijvoorbeeld op een peroxidesysteem zijn gebaseerd, is het bij all-in-onevloeistoffen niet nodig dat de lenzen met een andere vloeistof moeten worden afgespoeld of geneutraliseerd. All-in-one lenzenvloeistoffen kunnen in het oog komen zonder irritaties uit te lokken.

Maar all-in-onevloeistoffen zijn toch niet bruikbaar voor alle gevallen. Om sterke onzuiverheden en residu's zoals eiwitten en vetten op het oppervlak van uw contactlenzen te verwijderen zijn all-in-onevloeistoffen minder geschikt.

Om bijzonder hardnekkige afzettingen van de contactlenzen te verwijderen gebruikt u beter speciale reinigingstabletten. Die werken met enzymen en lossen eiwitten, en dus proteïnen, op die met gewone lenzenvloeistoffen niet verwijderd kunnen worden.

Is de all-in-one lenzenvloeistof wel de correcte lenzenvloeistof voor u?

Of de all-in-onevloeistof de goede lenzenvloeistof is voor uw behoeften en uw contactlenzen, hangt er in de eerste plaats van af welke contactlenzen u gebruikt. Verder hangt het af van de eigenschappen van uw ogen en de traanfilm, maar ook van uw werkomstandigheden en wat u in uw vrije tijd doet.

U kunt allergisch zijn voor ingrediënten in all-in-onevloeistoffen. Zoek samen met de opticien van Fielmann gratis en vrijblijvend uit of de all-in-onevloeistof een geschikte lenzenvloeistof voor u is. Onze contactlensexperts geven u gratis en vrijblijvend advies.

Over het lensonderhoud met all-in-onevloeistoffen

Bij contactlenzen mag de hygiëne nooit verwaarloosd worden. Opdat er geen vuildeeltjes of residu's van traanvocht op het lensoppervlak blijven zitten, is een correct onderhoud van de contactlenzen heel belangrijk! Hoe vaker contactlenzen worden vervangen door nieuwe, hoe minder onderhoud er nodig is.

Met all-in-one lenzenvloeistoffen kunnen allestappen van het lensonderhoud zowel bij zachte als bij harde contactlenzen worden uitgevoerd: de oppervlaktereiniging, de ontsmetting, het bewaren en het afspoelen. Anders dan bij peroxide lenzenvloeistoffen hoeft u uw lenzen niet meer af te spoelen of te neutraliseren na het ontsmetten.

Het lenzendoosje is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse lensonderhoud: maandlenzen worden eventjes of 's nachts in dit doosje bewaard.

Gegarandeerd voordelig: All-in-one lenzenvloeistoffen bij Fielmann

Fielmann heeft all-in-one lenzenvloeistoffen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka