Fielmann in uw buurt zoeken
Bevochtigingsdruppels: de oogdruppels voor contactlenzen bij Fielmann
Onderhoud en toebehoren

Bevochtigingsdruppels – Oogdruppels voor meer draagcomfort

Bevochtigingsdruppels voorzien uw ogen van extra vocht. Deze lenzenvloeistof wordt in kleine flesjes en ampullen verkocht en is even geschikt voor harde als voor zachte contactlenzen.


Bevochtigingsdruppels verzachten de irritatie die contactlensdragers voelen bij vermoeide, brandende en droge ogen en zorgen voor vocht op het oogoppervlak. De symptomen kunnen heel wat oorzaken hebben. Misschien is het werk voor het computerscherm vermoeiend of hebt u te lang voor de televisie gezeten? Ook het verblijf in ruimtes met schadelijke stoffen, in kamers met airco of ruimtes die te warm zijn en het te lang dragen van contactlenzen kunnen de ogen uiteindelijk te veel belasten. Het hoornvlies van onze ogen "ademt". Als de buitenlucht droog of belast is, raken de ogen snel vermoeid.

Zijn de bevochtigingsdruppels geschikt voor u?

Bevochtigingsdruppels verzachten de klachten weliswaar snel, maar voor regelmatig gebruik moet u eerst advies inwinnen bij de contactlensexpert van Fielmann. De bevochtigingsdruppels zijn niet altijd de beste manier om uw ogen van extra vocht te voorzien. Droge ogen kunnen ook te maken hebben met uw contactlenzen of met de lenzenvloeistoffen die u gebruikt.

Of bevochtigingsdruppels geschikt zijn voor u en welk product dan het goede is, ontdekt u vrijblijvend en gratis in een van onze vestigingen van onze gecertificeerde contactlensexperts.

Of bevochtigingsdruppels geschikt zijn voor u en welk product dan het goede is, ontdekt u vrijblijvend en gratis in een van onze vestigingen van onze gecertificeerde contactlensexperts.

Bevochtigingsdruppels zijn bij Fielmann ook beschikbaar in kleine, praktische ampullen. Ampullen zijn gemakkelijk te transporteren en u kunt ze zonder problemen gebruiken als u niet thuis bent. Een ander voordeel van bevochtigingsdruppels in ampullen: Ze bevatten geen bewaarmiddelen en worden daardoor bijzonder goed verdragen.

Koop uw bevochtigingsdruppels gegarandeerd voordelig!

Fielmann heeft bevochtigingsdruppels van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs in bewezen kwaliteit.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka