Fielmann in uw buurt zoeken
Bewaarvloeistof voor contactlenzen bij Fielmann
Onderhoud en toebehoren

De juiste bewaarvloeistof voor uw contactlenzen!

Micro-organismen en kiemen zijn de vijand van elke contactlens. Er bestaan perfecte 'oplossingen' voor de nauwkeurige reiniging en hygiëne van lenzen – in de dubbele betekenis van het woord.


Na de reiniging gaat het onderhoud verder. Het tijdelijk bewaren van contactlenzen, bijvoorbeeld 's nachts, moet hygiënisch correct gebeuren en tegelijk moeten de contactlenzen vochtig gehouden worden. Er bestaat een ruim assortiment bewaaroplossingen die de contactlensexpert bij Fielmann allemaal aan de behoeften van de drager kan aanpassen. Contactlenzen mogen uitsluitend in het daarvoor bedoelde lenzendoosje worden bewaard.

Bewaarvloeistoffen horen bij de onderhoudsmiddelen voor contactlenzen. De vloeistoffen worden vooral gebruikt bij het onderhoud van zachte lenzen. U kunt zachte lenzen ook droog bewaren, maar in een bewaarvloeistof worden ze veiliger en op een hygiënisch correcte manier bewaard. Bovendien worden de lenzen zo vochtig gehouden. Dat verbetert het draagcomfort en de scherpte na het inbrengen.

Gegarandeerd voordelig: Bewaarvloeistoffen bij Fielmann

Fielmann heeft bewaarvloeistoffen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs. Met de Geld-terug-Garantie van Fielmann bent u er zeker van dat u nooit teveel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka