Fielmann in uw buurt zoeken
Contactlenzen zoutoplossing bij Fielmann
Onderhoud en toebehoren

De correcte zoutoplossing om uw lenzen af te spoelen

Contactlenzen mogen NOOIT in contact komen met leidingwater, want het water uit de kraan kan kiemen en andere stoffen bevatten.


Voor het afspoelen van resten van de desinfectievloeistof en de losgekomen vuilpartikeltjes na de oppervlaktereiniging van de lenzen moet u een zoutoplossing gebruiken.

De zoutoplossing is ook geschikt om de lenzen vochtig te houden. U kunt een zoutoplossing gebruiken bij het onderhoud van zachte en harde lenzen. Maar de zoutoplossing heeft een beperkte toepassing: u kunt uw contactlenzen er NIET mee ontsmetten! Om te ontsmetten zijn all-in-onevloeistoffen of peroxide lenzenvloeistoffen geschikt. Een zoutoplossing is ook niet geschikt om lenzen lange tijd in te bewaren. Gebruik in de plaats daarvan all-in-one lenzenvloeistoffen of speciale bewaarvloeistoffen!

Welke zoutoplossing is het juiste onderhoudsmiddel voor uw behoeften?

Bij Fielmann kunt u kiezen tussen zoutoplossingen met en zonder conserveermiddelen. Als u gevoelige ogen hebt, raden opticiens een zoutoplossing aan zonder conserveermiddelen. De contactlensexperts van Fielmann geven u advies bij eventuele gevoeligheden en allergieën en zoeken samen met u uit welke zoutoplossing voor u en uw contactlenzen het meest geschikt is. Het advies is gratis en vrijblijvend.

Gegarandeerd voordelig: zoutoplossingen bij Fielmann

Fielmann heeft zoutoplossingen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka