Fielmann in uw buurt zoeken
Maandlenzen bij Fielmann
Draagtijd

Maandlenzen bij Fielmann

Bij heel wat sportactiviteiten en hobby's zijn contactlenzen een aantrekkelijke aanvulling bij of alternatief voor uw bril. Bij Fielmann vindt u zachte contactlenzen ook in de vorm van maandlenzen. Die lenzen kunt u gedurende een periode van vier weken de hele dag door dragen. Er zijn zelfs speciale maandlenzen die dag en nacht continu gedragen kunnen worden.


Maandlenzen kunnen alle richtingen vervormen en voelt u bij een deskundige aanpassing op het oog amper of zelfs niet. De gewenning duurt meestal minder lang dan bij harde lenzen. In vergelijking met daglenzen kunnen met maandlenzen bijzonder specifieke refractieafwijkingen gecorrigeerd worden.

Zijn maandlenzen de juiste keuze voor u?

Het antwoord op de vraag of maandlenzen een juiste keuze zijn voor u hangt af van het soort refractieafwijking die gecorrigeerd moet worden. De eigenschappen van uw ogen en van de traanfilm zijn ook belangrijke criteria bij de keuze van de juiste lenzen.

Wanneer u contactlenzen past, wordt precies bepaald welk product bij uw ogen en uw dagelijkse behoeften past. Onze deskundige opticiens geven graag advies bij de keuze van uw lenzen.

Het juiste onderhoud van uw maandlenzen

Bij alle comfort die lenzen te bieden hebben, mag u hygiëne en reiniging nooit verwaarlozen. Het is belangrijk dat contactlenzen stipt hun onderhoud krijgen, zodat er geen resten of vuilpartikels op het lensoppervlak blijven zitten. Met het juiste lensonderhoud verwijdert u afzettingen, beschermt u uw gezondheid en hebt u altijd een helder zicht. Voor elke soort lens zijn er verschillende mogelijkheden voor reiniging en onderhoud. Vraag advies aan onze contactlensexpert over de onderhoudsmiddelen voor contactlenzen.

Algemene tips voor het onderhoud van lenzen

Voor het onderhoud van contactlenzen gelden er enkele belangrijke basisprincipes: de lenzen en de lensdoosjes mogen niet in contact komen met leidingwater. Bovendien moet u uw handen grondig wassen voor u contactlenzen vastpakt.

Gegarandeerd voordelig: maandlenzen bij Fielmann

Bij Fielmann vindt u maandlenzen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs, inclusief gratis nacontrole. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka