Fielmann in uw buurt zoeken
Merken contactlensvloeistoffen
Merken

Contactlensvloeistoffen: Merken bij Fielmann.

Bij Fielmann vindt u contactlensvloeistoffen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs, inclusief een gratis testperiode en nacontrole. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.


Bij Fielmann vindt u onderhoudsmiddelen voor contactlenzen voor alle stappen in het lensonderhoud: All-in-onevloeistoffen voor de oppervlaktereiniging, om te ontsmetten, bewaren en af te spoelen. Peroxidevloeistoffen in één en twee fasen (peroxidesystemen) om te ontsmetten, neutraliseren en bewaren. Oppervlaktereinigers voor een grondige oppervlaktereiniging. Zoutoplossingen om af te spoelen na de reiniging en voor de bevochtiging. Bewaarvloeistoffen om uw contactlenzen 's nachts in te bewaren. Enzymtabletten om grondig te reinigen en proteïneafzettingen te verwijderen. En bevochtigingsdruppels om extra vocht toe te voegen terwijl u de contactlenzen draagt.

In de vestigingen van Fielmann vindt u onder meer de volgende merken van onderhoudsmiddelen voor contactlenzen:

AOSEPT PLUS, Biotrue, Boston ADVANCE, EasySept, OPTI-FREE pure moist, Oxysept Comfort, ReNu MultiPlus, SOLO CARE AQUA en Total Care.

Bij Fielmann koopt u alle onderhoudsmiddelen voor contactlenzen voor een gegarandeerd voordelige prijs. Met de Geld-terug-Garantie bent u er zeker van dat u geen cent te veel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka