Fielmann in uw buurt zoeken
Sferische contactlenzen bij Fielmann
Types contactlenzen

Sferische contactlenzen bij Fielmann

Met sferische lenzen worden bij- en verziendheid gecorrigeerd. Sferische contactlenzen hebben in alle richtingen (asrichtingen) hetzelfde optische effect. Daardoor wordt het mogelijk om alle objecten dichtbij en veraf ook zonder bril duidelijk te zien. Om een astigmatisme (verkromming van het hoornvlies) of presbyopie (ouderdomsverziendheid) te corrigeren, hebt u andere contactlenzen nodig.


Bij Fielmann vindt u zachte sferische lenzen in de vorm van vervangingslenzen (daglenzen, 14-daagse lenzen en maandlenzen) en van conventionele lenzen (lenzen voor 3 maanden, voor 6 maanden en jaarlenzen). Sferische lenzen kunnen ook als harde (vormstabiele) lenzen worden aangepast. Onze gecertificeerde opticiens geven u vrijblijvend advies bij de keuze van uw contactlenzen.

Zijn sferische lenzen de juiste keuze voor u?

De keuze voor de juiste contactlens wordt een stuk eenvoudiger nadat u advies hebt ingewonnen bij een contactlensexpert van Fielmann. Tijdens het aanpassen wordt bepaald welke soort refractieafwijking moet worden gecorrigeerd. Daarvoor meet uw contactlensspecialist de vorm van uw hoornvlies en bepaalt hij uw sterkte. In principe worden de eigenschappen van uw ogen en van de traanfilm grondig gecontroleerd bij elke lensaanpassing

Gegarandeerd voordelig: sferische contactlenzen bij Fielmann

Bij Fielmann vindt u sferische contactlenzen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs, inclusief gratis nacontrole. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka