Fielmann in uw buurt zoeken
Toebehoren voor contactlenzen bij Fielmann
Onderhoud en toebehoren

Over contactlens-accessoires

Fielmann biedt u producten en accessoires voor het gebruik, het onderhoud en de reiniging van de contactlenzen.


Onze opticiens helpen u graag verder als u vragen hebt over het bewaren van de contactlenzen, over het schoonmaken en ontsmetten van uw contactlenzen of over uw lensaccessoires.

Op deze pagina's presenteren we u enkele nuttige hulpmiddelen voor dragers van contactlenzen: contactlenzendoosjes, de hulpmiddelen om op te zetten en af te nemen en de lens-catchmat.

Contactlenzendoosjes

Het contactlenzendoosje is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse lensonderhoud. In deze doosjes kunt u uw contactlenzen korte tijd of 's nachts bewaren. Bovendien kunt u uw contactlenzendoosjes in combinatie met onderhoudsmiddelen voor contactlenzen gebruiken voor de ontsmetting of neutralisatie van uw contactlenzen.

Hulpmiddelen voor het opzetten en afnemen van contactlenzen

Het hulpmiddel voor het opzetten en afnemen van contactlenzen – ook lenszuiger genoemd – is een voorzichtig en hygiënisch hulpmiddel bij het opzetten en afnemen van contactlenzen. Dit hulpmiddel is interessant voor dragers van vormstabiele contactlenzen. Met een contactlenzenzuiger zijn contactlenzen gemakkelijker te hanteren en kunnen ze bij het opzetten en afnemen niet verschuiven. Op die manier worden mogelijke kwetsuren, bijv. door lange scherpe nagels, voorkomen.

Lens catchmat

De lens catchmat of rubbermat zorgt ervoor dat u uw contactlenzen niet verliest als u ze in de wastafel schoonmaakt en afspoelt. De flexibele catchmat wordt hierbij gewoon over de afvoer van uw wastafel gelegd.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka