Fielmann in uw buurt zoeken
Contactlenzendoosje van Fielmann
Onderhoud en toebehoren

Lenzendoosjes: Contactlenzen horen niet thuis in een eierdopje!

U blijft bij vrienden overnachten en hebt uw contactlenzendoosje vergeten? Eierdopjes en borrelglaasjes zijn in geen geval een noodoplossing voor één nacht.


Lenzen mogen uitsluitend in een daarvoor bedoeld lenzendoosje "overnachten"! Bij correct gebruik worden de contactlenzen in dat doosje afgeschermd tegen verontreinigingen en bacteriën.

Het contactlenzendoosje is dus een belangrijk onderdeel van het dagelijkse lensonderhoud. In dit doosje moet u contactlenzen voor korte tijd of 's nachts bewaren. Bovendien kunt u uw contactlenzendoosje in combinatie met andere onderhoudsmiddelen voor contactlenzen gebruiken om uw contactlenzen te ontsmetten of neutraliseren.

Afhankelijk van de soort contactlens zijn er verschillende mogelijkheden om lenzen te onderhouden en schoon te maken. In tegenstelling tot maandlenzen valt het lensonderhoud bij daglenzen grotendeels weg, omdat er elke dag nieuwe contactlenzen worden opgezet.

Als u veel contactlensvloeistoffen gebruikt, hebt u een speciaal hiervoor ontwikkeld lenzendoosje nodig opdat uw lensonderhoud veilig en effectief kan gebeuren. Daarom hebben veel producenten van contactlensvloeistoffen een reserve-lenzendoosje in de verpakkingen van hun onderhoudsmiddelen gedaan.

In onze vestigingen vindt u ook een ruim assortiment contactlenzendoosjes met een individueel design, de zogenaamde sierdoosjes.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka