Fielmann in uw buurt zoeken
Contactlenzen kopen bij Fielmann
Types contactlenzen

Torische lenzen bij Fielmann

Tegenwoordig kunnen vrijwel alle refractieafwijkingen gecorrigeerd worden met contactlenzen. Met sferische lenzen worden bij- en verziendheid gecorrigeerd. Torische lenzen, zowel zachte als harde, maken de correctie van astigmatisme (de verkromming van het hoornvlies) mogelijk. Deze refractieafwijking is niet ongewoon. Het menselijke hoornvlies is maar heel zelden op natuurlijke wijze perfect gevormd.


Zijn torische lenzen de juiste keuze voor u?

De keuze voor de juiste contactlens wordt een stuk eenvoudiger nadat u advies hebt ingewonnen bij een contactlensexpert van Fielmann. Tijdens het aanpassen wordt bepaald welke soort refractieafwijking moet worden gecorrigeerd. Daarvoor meet uw contactlensexpert de vorm van uw hoornvlies en bepaalt hij uw sterkte. In principe worden de eigenschappen van uw ogen en van de traanfilm grondig gecontroleerd bij elke lensaanpassing. 

Fielmann heeft een grote keuze in torische lenzen, zowel in de vorm van daglenzen als maandlenzen en jaarlenzen. Zeker torische contactlenzen moeten door een deskundige opticien worden aangepast. Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies als u lenzen komt kiezen.

Gegarandeerd voordelig: Torische contactlenzen bij Fielmann

Bij Fielmann vindt u torische contactlenzen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs, inclusief gratis nacontrole. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit te veel betaalt.

DAT KAN OOK VOOR U INTERESSANT ZIJN
Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka