Fielmann in uw buurt zoeken
Zachte contactlenzen bij Fielmann
Contactlenzenmateriaal

Zachte contactlenzen bij Fielmann

Wie nog nooit contactlenzen in zijn handen heeft gehad, voelt onmiddellijk het verschil tussen "zachte" en "harde" lenzen: terwijl de zachte in alle richtingen kunnen worden vervormd en er als een elastisch kommetje in gel uitzien, liggen de harde vormstabiel op de vingertop en kun je ze maar beperkt bewegen.


Enkel afgaande op het uiterlijk valt een tweede verschil onmiddellijk op: zachte contactlenzen hebben een grotere diameter dan harde. Door hun eigenschappen kunnen ze bovendien meer vocht opnemen.

Omdat ze aangenaam soepel zijn en zich zo goed aan het oog aanpassen, voelt u zachte contactlenzen amper. Daardoor duurt het minder lang om eraan te wennen dan vormstabiele contactlenzen.

Zijn zachte contactlenzen de juiste keuze voor u?

Voor de juiste keuze van contactlenzen hebt u deskundig advies nodig van een Fielmann-contactlensexpert. Allereerst bekijkt hij de aard van de gezichtsfout die gecorrigeerd moet worden. Zo worden met sferische lenzen bijziendheid en verziendheid gecorrigeerd. Met torische lenzen corrigeert men astigmatisme. Bovendien spelen de eigenschappen van uw ogen en de traanfilm een even belangrijke rol als uw dagelijks werk en uw hobby's. 

Bij het aanpassen van contactlenzen wordt precies bepaald welke contactlenzen bij uw ogen passen en wordt uw refractieafwijking optimaal gecorrigeerd. Als de scherpte verandert of het dioptriecijfer hoger of lager wordt, kunnen nieuwe lenzen bij de volgende aankoop onmiddellijk aan de nieuwe behoeften worden aangepast. Onze gecertificeerde opticiens geven u vrijblijvend advies bij de keuze van uw contactlenzen.

Een zachte lens voor dagen, weken of maanden

[Translate to nl-NL:] Weiche Kontaktlinsen für Tage, Wochen oder Monate

Uw bril staat u goed, maar hindert u tijdens het sporten? Geen probleem! Er zijn zachte lenzen u die elke dag moet vervangen. Als u een zogenaamde daglens gebruikt, hoeft u zich bovendien niet bezig te houden met contactlensvloeistoffen. Daglenzen zijn de eenvoudigste maar tegelijk de duurste manier om lenzen te dragen. Wie zichzelf elke dag de luxe gunt of contactlenzen enkel bij bepaalde gelegenheden draagt, kan perfect verder met een daglens als tijdelijke lens.

Naast de daglenzen kunt u zachte contactlenzen bij Fielmann ook vinden in de vorm van vervangingslenzen (14-daagse lenzen en maandlenzen) en als gewone contactlenzen (3-maandenlenzen, 6-maandenlenzen en jaarlenzen) die u gedurende een langere periode kunt dragen.

Heel belangrijk: het juiste onderhoud van de contactlenzen

Bij alle comfort die moderne lenzen te bieden hebben, mag u hygiëne en reiniging nooit verwaarlozen. Opdat er geen vuildeeltjes of residu's van traanvocht op het lensoppervlak blijven zitten, is een stipt onderhoud van de contactlenzen heel belangrijk! Hoe vaker contactlenzen worden vervangen door nieuwe, hoe minder onderhoud er nodig is. Het juiste onderhoud van contactlenzen is altijd belangrijk. Vraag advies aan onze contactlensexpert over de onderhoudsmiddelen voor contactlenzen.

Gegarandeerd voordelig: Zachte merklenzen van Fielmann

Bij Fielmann vindt u zachte contactlenzen van grote merken en bekende producenten voor een gegarandeerd voordelige prijs, inclusief gratis nacontrole. De Geld-terug-Garantie van Fielmann geeft u de zekerheid dat u nooit teveel betaalt.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka