Fielmann in uw buurt zoeken

Family & Friends

Profiteer nu van 10% korting**

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij geven je 10% Family & Friends korting** op je volgende brilaankoop bij een Fielmann-vestiging naar keuze.

Gelieve uw e-mailadres (*) in te voeren en te bevestigen.

Ik zou in de toekomst graag nieuws, interessante aanbiedingen en speciale service van Fielmann AG & Co. Service KG per e-mail ontvangen. Ik kan deze toestemming op elk moment en zonder opgaaf van redenen intrekken. Meer informatie over de mogelijkheid van herroeping en over gegevensbescherming vindt u hier.


* U kunt zich te allen tijde uitschrijven.

** U ontvangt uw voucher na succesvolle registratie voor de nieuwsbrief. De 10% kortingscode is geldig in alle Fielmann vestigingen in Duitsland en Nederland. De korting is eenmalig geldig bij aankoop van een bril of zonnebril op sterkte met enkelvoudige of multifocale glazen. De actie is geldig tot 31-7-2022. Niet te combineren met andere kortingen, niet overdraagbaar en niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Een contante betaling van de waarde van de voucher is niet mogelijk. In geval van ruiling of retournering vervalt het recht op de korting.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 BlikLight pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka