Fielmann in uw buurt zoeken
De bril, een traditioneel ambachtelijk product
Over brillen

Brillen: Fielmann.

Een bril is een op maat vervaardigd ambachtelijk product en het resultaat van een complexe optische ambacht.


De opticien is een ambachtsman die bij zijn toeleveranciers monturen en onbewerkte ronde glazen koopt. In zijn atelier slijpt hij de glazen in de juiste vorm en zet ze in het montuur.

De juiste bril: vanwege "past al"!

De keuze voor een passend montuur is niet gemakkelijk. Want: geen enkel gezicht is hetzelfde! Er zijn ronde, hoekige en lange hoofden met brede of smalle gezichtsvormen. De neuzen alleen al! Ze kunnen Grieks-Romeins, breed of net spits zijn, heel klein of knobbelig, dik of dun, lang of kort zijn. U kunt niet op elke neus dezelfde bril zetten. In elke Fielmann-vestiging vindt u meer dan 2.000 monturen, de modieuze Fielmann-collectie, bekende merken en internationale ontwerpers. Fielmann biedt een enorm assortiment brillen en zonnebrillen voor dames, heren en kinderen.

En dan de ogen! Bij sommige mensen staan ze ver uit elkaar, bij andere liggen ze net dicht bij elkaar. Vaak staan het linker- en rechteroog niet op dezelfde hoogte. Als u ergens blind een kant-en-klare bril bestelt, is het een kwestie van geluk dat het resultaat ook goed is. Brillen die niet individueel worden aangepast, zitten niet goed. Ze glijden van de neus of drukken achter de oren. Maar er zijn ook risico's en neveneffecten die het pure draagcomfort overstijgen: afwijkingen van slechts enkele millimeters bij de centrering leiden tot prismatische neveneffecten, die vermoeidheid, ongemak of hoofdpijn tot gevolg kunnen hebben.

Niemand draagt te kleine of te grote schoenen, tenzij het niet anders kan. Bovendien zijn schoenmaten in vergelijking met de meeteenheden die bij corrigerende brillen een rol spelen, bijzonder ruwe maten. Bij brillen kan een afwijking van een fractie van een millimeter het verschil maken tussen goed en slecht zien.

Schaf uw bril aan bij ons! U zult onmiddellijk begrijpen dat een goede bril geen toevalstreffer is. Brillen van Fielmann zijn het resultaat van absoluut precisiewerk. Als u uw bril afhaalt, hebt u een op maat gemaakt product in handen dat op uw behoeften is afgestemd. U vindt uw bril nergens voordeliger, anders krijgt u uw geld terug!

Brillen: Fielmann

In onze vestigingen presenteren wij de volledige wereld van de brillenmode: meer dan 2.000 monturen, de hypermoderne Fielmann-collectie, internationale ontwerpers en grote modemerken. Brillen voor dames, heren en kinderen in aantrekkelijke designs en brillenglazen van een optische topkwaliteit die aan alle eisen voldoen voor een perfect kijkcomfort.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka