Fielmann in uw buurt zoeken
Montuurkeuze bij Fielmann
Over brillen

De perfecte bril: tegenstellingen trekken u aan! Monturen van Fielmann

Symmetrische gelaatstrekken zijn harmonieus en gelden als aantrekkelijk. Maar: "Elke mens heeft wel iets betoverends in zijn gezicht...!" Dat is een citaat van Friedrich Hebbel.


De Duitse toneelschrijver en dichter (1813-1863) haalde iets belangrijks aan: schoonheid schuilt in het oog van de waarnemer. Afwijkingen van het prototype à la schoonheidskoningin maken van mensen pas persoonlijkheden. Het perfecte montuur benadrukt uw type en bepaalt hoe u eruit ziet!

Voor ieder gezicht is er een bril!

Laat u niets anders wijsmaken door vrienden of familieleden. De keuze aan vormen en kleuren is bij Fielmann ontzettend groot. In onze vestigingen vindt u voor elk gezicht de geschikte bril. Probeer het gewoon even! Brillen zijn tegenwoordig niet enkel kijkhulpjes; brillen zijn sieraden! Een duur horloge draagt u aan de arm, een ring aan de vinger. Maar een bril staat in het midden van uw gezicht, en is voor iedereen onmiddellijk zichtbaar. Geen enkel sieraad valt meer op. Enkel met de juiste bril wordt uw outfit en uw type een compleet kunstwerk. Ook zonnebrillen zijn al heel lang het hele jaar door een geliefd accessoire.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand!

Kijk in de spiegel en bekijk uw gezicht even rustig. Welke bril zou bij u kunnen passen? Er is een eenvoudige regel voor een perfecte brillenstyling: tegenstellingen trekken u aan! U hebt een rond gezicht? Prima! Kies dan een hoekig montuur en u krijgt al een duidelijk effect. Uw gezicht is hoekig? Ook goed! Ronde monturen maken uw contouren zachter.

Vraag advies in de Fielmann-vestiging en probeer er wat mee te spelen: opzetten, afzetten, kiezen en veel winkelplezier beleven. Bij Fielmann vindt u meer dan 2.000 monturen - op zijn minst een ervan staat u perfect. Gegarandeerd!

Draag ze met montuur!

U kunt met de vorm en kleur van een bril alles bereiken: opvallen, zich bescheiden terugtrekken, uw type benadrukken of optisch een volledig nieuwe rol aannemen. Monturen sturen communicatieve signalen uit en hebben een symbolisch karakter. Het modieuze montuur is allang geen statussymbool voor de bevoorrechten meer.

U bladert graag door een modemagazine?

De wereld der brillen is vandaag kleurrijk en divers. Heel wat brillen die u in de glossy magazines afgebeeld ziet, komen van Fielmann. Fielmann heeft een gratis uitleendienst voor fotografen, stylisten en visagisten. Als modeprofessionals er iets kunnen vinden, vindt ook u de perfecte bril voor uw gezicht! Bril: Fielmann.

Onze opticiens geven ook advies over wat bij uw type past. Ze helpen u graag bij uw keuze. Bovendien loopt u geen enkel risico als u kiest: hebt u nadien spijt van uw keuze, dan vervangen wij de bril of nemen we ze retour en betalen we u de aankoopprijs terug. Altijd! Fielmann wil dat u tevreden bent. Daarom geven wij u de tevredenheidgarantie.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka