Fielmann in uw buurt zoeken
Advies over brillenglazen
Over brillen

Brillenglas is niet gewoon brillenglas!

Stap 4: Adviesgesprek voor de brillenglazen

De vierde stap bij de aanschaf van een bril is het advies over de brillenglazen. "De behoefte-analyse is hier opnieuw belangrijk", zegt gekwalificeerd opticien Schmiedecke. "Komt de drager van de bril beroepsmatig veel met mensen in contact, rijdt hij met een lijnbus of loopt hij als schoorsteenveger over de daken?" Na de oogmeting en de keuze van het montuur adviseren wij u bij de keuze van de geschikte brillenglazen.


Bij het advies over de brillenglazen moet er gekozen worden tussen verschillende soorten glazen voor enkelvoudige of multifocale brillen en de verschillende materialen zoals gewoon glas of kunststoffen zoals CR-39 of polycarbonaat. Zonder opticien is de klant verloren! In het totaal bestaan er honderden glasvarianten waarop oppervlakteverbeteringen kunnen worden aangebracht. Zo beschermt een harde coating de glazen tegen krassen. Ontspiegelingen beperken de reflecties. Bovendien zijn er verbeteringen die voorkomen dat het glas aanslaat en die vuil afstoten: Fielmann heeft het volledige assortiment glasvarianten en oppervlakteverbeteringen: van kwaliteitsglazen tot de absolute topglazen, allemaal van toonaangevende merkproducenten.

Bij Fielmann vindt u bovendien harde coatings, ontspiegelingen, kleuringen en vele andere vormen van glasverbetering voor dames-, heren- of kinderbrillen voor een gegarandeerd voordelige prijs. Het juiste brillenglas hangt ook heel sterk af van de individuele behoeften en het resultaat van de uitgevoerde oogmetingen. 98 procent van de brillenglazen zijn tegenwoordig gemaakt van kunststof. Goede brillenglazen zijn licht, onbreekbaar en ontspiegeld.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka