Fielmann in uw buurt zoeken
Over brillen

Brillentrends: Fielmann

Geen enkel accessoire is zo zichtbaar en individueel als een bril. Het is een visueel hulpmiddel en een fashion statement, vakmanschap en blikvanger. Dat geldt ook voor onze eigen trends-collectie: deze verschijnt ieder voorjaar en herfst opnieuw en is gebaseerd op de internationale trends van de grote mode-steden.

Trendcollectie lente/zomer 22

Voor onze nieuwe trendcollectie lente/zomer 22 hebben wij ons laten inspireren door de voorpret voor het warmere seizoen: eindelijk weer meer tijd buiten doorbrengen, vrienden ontmoeten en lekker genieten van het leven. De collectie wordt dan ook gekenmerkt door vrolijke stijlen en felle kleuren waardoor je zin krijgt in de zon.

Trendcollectie herfst/winter 21-22

Onze nieuwe trendcollectie 'Past & Present' speelt met de contrasten van gisteren en vandaag: Wij hebben iconische brillen een nieuwe interpretatie gegeven en naar het Hier en Nu vertaald.

Zeichenfläche 4 Servi c e auditif Servizio per appa r e c chi acustici user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 BlikLight pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka