Zeichenfläche 4 Servi c e d a c oustique auditi v e Servizio per appa r e c chi acustici user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 PayPal Visa Mastercard
Fielmann in uw buurt zoeken
Over brillen

Brillentrends: Fielmann

Geen enkel accessoire is zo zichtbaar en individueel als een bril. Het is een visueel hulpmiddel en een fashion statement, vakmanschap en blikvanger. Dat geldt ook voor onze eigen trends-collectie: deze verschijnt ieder voorjaar en herfst opnieuw en is gebaseerd op de internationale trends van de grote mode-steden. In 2021 geven we onze interpretatie van de actuele brillenmode met de thema's 'De grote vrijheid' en 'Het goede leven'.

Trendcollectie lente/zomer 2021

Met 'De grote vrijheid' stillen we onze reislust niet alleen op 10.000 meter hoogte, maar ook met beide benen op de grond. En met 'Het goede leven' verwelkomen we kleur en schudden de grijze sleur ver van ons af.

Trendcollectie herfst/winter 2020-2021

Twee collecties, twee perspectieven: Met „Classics & Details" schenken we dit najaar aandacht aan de liefde voor het bijzondere, met „Shapes & Sizes" laten we individuele hoeken en randen groots uitkomen.