Fielmann in uw buurt zoeken

Trend: CLASSIC

Trendcollectie lente/zomer 22: CLASSIC

Er zijn klassiekers die in elke goede garderobe thuishoren. Dus waarom zouden we ze geen kleine upgrade geven? Wij hebben een paar moderne details toegevoegd aan onze favoriete klassiekers, zodat ze er trendy uitzien en bij elke outfit passen.

De selectie van brillen op sterkte varieert van opvallende acetaatmonturen tot tijdloze aviator- en navigator-ontwerpen van metaal. Met gekleurde glazen kunnen ze trouwens allemaal ook als zonnebril worden gedragen.

En zoals zo vaak is het ook hier de kleur die het verschil maakt. Van klassiek Havanna en effen zwart tot meer gedurfde tinten ... ons nieuwe kleurenpalet nodigt u uit om te experimenteren.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka