Fielmann in uw buurt zoeken

Trend: COLOUR UPDATE

Trendcollectie winter 2023: COLOUR UPDATE

In de winter speelt kleur weer een rol: het intense bruin en fijne groen, evenals donker, helder blauw van onze Trend-collectie H/W geven elke look iets extra's. Acetaat werkt geweldig in het vierde seizoen, met een dik of dun montuur, precies zoals jij wilt. 

Bij onze brillen op sterkte zetten we in op klassieke vormen in retrolook van de jaren 70 en 80: hoekig, rond of oversized, laat de winter maar komen. Voor wie graag een eleganter model wil, zijn er acetaat monturen met chique metaaldetails.

Voor dagen met winterzon adviseren we een upgrade naar een zonnebril. Wat dacht je van een heldere Havanna-tint en kleurrijke glazen? Groen, bruin of in trendy oranje of blauw: onze Trend-zonnebrillen bieden een geheel nieuwe blik op de winterwereld. 

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka