Fielmann gebruikt cookies om u de best mogelijke service te geven. Als u op de website verder surft, stemt u in met het gebruik van cookies.
Fielmann in uw buurt zoeken

Briltrend: Fresh Combi

Zon op uw huid, de zilte wind in uw haar, blote voeten in het zand - het strand geeft altijd een zomers gevoel. Onmisbaar hierbij: de perfecte zonnebril. Modellen als de pilotenbril en de pantobril worden tegenwoordig gemaakt van een combinatie van kunststof en metaal.

Door die combinatie worden de klassieke vormen versterkt, kunnen er accenten worden aangebracht en wordt de bril een echte blikvanger in de zomer. In de brillenglazen fonkelen waterdruppels alsof het glanzende parels zijn die de zee en de eindeloze hemel reflecteren. De mooiste afwerking: een stralende glimlach! Alles is nu mogelijk.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.