Fielmann in uw buurt zoeken

Trend: LIGHT METAL

Trendcollectie herfst 22: LIGHT METAL

De zon verliest aan kracht en de eerste bladeren vallen. De herfst gaat beginnen, we dragen geen zomerkleding meer en we dragen weer meer stof aan ons lichaam. Het is tijd om je herfstlook te upgraden met onze nieuwe trendy monturen: coole, zuivere metal-looks komen eraan: grote monturen, maar licht en fijn. Retrovormen zoals panto, aviator en cateye staan boven aan onze trendlijst, maar het mag ook oversized en hoekig zijn. De glazen van onze LIGHT METAL zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar in roze om de droefgeestigheid van de herfst te verjagen.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka