Fielmann gebruikt cookies om u de best mogelijke service te geven. Als u op de website verder surft, stemt u in met het gebruik van cookies.
Fielmann in uw buurt zoeken

Brillentrend: Pure Summer Tones

In het seizoen waarin het licht en de kleuren het sterkst uitkomen, zijn sorbet- en ijskleuren een perfect antwoord op de warmte: de koele kleuren werken verfrissend. Alsof de ontwerpers van de natuur niet de show zouden willen stelen vertrouwen ze op zachte tinten. In dit seizoen overtuigen ontwerpen met een eenvoudige snit, soepel vallende stoffen en een minimalistisch design.

Deze snelle, verwarrende tijden vragen om heldere statements. Anders wordt een mode-statement al snel onzichtbaar. Dat geldt evenzeer voor de brillen van het seizoen: een puristisch, no-nonsense design in combinatie met zomerse pasteltinten. Voor een sterke uitstraling - op de zachte manier.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.