Fielmann gebruikt cookies om u de best mogelijke service te geven. Als u op de website verder surft, stemt u in met het gebruik van cookies.
Fielmann in uw buurt zoeken

Brillentrend voorjaar/zomer 2019: Sixties Reinvented

Opwindend en inmiddels klassiek: de casual style van de jaren '60. De ruige looks van idolen als Twiggy, Jean Shrimpton & co. worden een perfect statement door ze af te maken met een kleine smalle bril. Opvallende vormen benadrukken de mode van een tijdperk waarin de muziek, mode & kunst spannender zijn dan ooit.

Een coole zonnebril in mini-formaat trekt ieders aandacht. Dat geeft een nostalgische en vooral zelfverzekerde look. De Cateye-bril wordt nonchalant op de punt van de neus gedragen. Op een vanzelfsprekende manier laten we zien dat we een duidelijk gevoel voor stijl hebben.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.