Fielmann in uw buurt zoeken

Trend: TRANSPARANT

Trendcollectie lente/zomer 22: TRANSPARANT

Transparante monturen zijn duidelijk een trend die zal blijven. En terecht: ze zijn stijlvol maar ingetogen, passen bij vrijwel elk gezicht en zijn gemakkelijk te combineren met de meest uiteenlopende outfits en stijlen. Reden genoeg om een paar nieuwe kleuren uit te proberen.

Wij houden van het spel van licht en kleur. Daarom hebben we gekozen voor zachtroze, blauwe en bruine tinten voor de brilmonturen, die verschillende effecten kunnen hebben, afhankelijk van de individuele teint en het omgevingslicht. 

Voor zonnebrillen experimenteren we graag met transparante monturen en gekleurde glazen. Door contrasterende blauw- en groentinten krijgt een klassiek montuur een geheel nieuwe look. Of hoe zit het met ton sur ton? Een kleurrijk montuur met bijpassende glazen kan je nieuwe lievelingsbril worden. 

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfl├Ąche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka