„I call white the most powerful non-color; it's clean, optimistic, powerful.“

Jason Wu, Amerikaans designer

Clean Vibes
door Astrid Saß

Hoe willen we zijn? Welke boodschap willen we uitdragen? Je persoonlijkheid tonen en statements maken zijn een wezenlijk onderdeel van wat we met mode willen. Mode geeft antwoorden zonder woorden. Fashion is zoveel meer dan alleen het snel wisselen van trends; het is een gevoelige radar voor de kleinste vibraties in de vluchtige tijdgeest. Fashion kijkt terug in de geschiedenis en vindt zichzelf steeds opnieuw uit.

Momenteel maakt de reductionistische look een comeback door, als hommage aan Design-icoon Jil Sander – de legendarische ”Queen of less’. Deze puristische stijl wordt benadrukt door heel fijne brilmonturen van metaal. De fijnzinnige terughoudendheid maakt ze tot het belangrijkste accessoire. Voor een heldere blik en een helder hoofd.

Elke zelfbewuste trendsetter vertrouwt het komend seizoen volledig op de kracht van zwart en wit: een schijnbaar simpele combinatie maar onovertroffen in zijn eenvoud. Eenvoudig onovertroffen. De klassieke stijl krijgt een herinterpretatie met strakke lijnen en een messcherpe snit waardoor het een echte power-look wordt. Voor wie graag op nonchalante wijze een statement maakt en kracht uitstraalt.

Brillen: MCQ

Model: MQ0150OA

Brillen: Vogue

Model: VO4074S

Brillen: Vogue

Model: VO4059

Brillen: Fielmann

Model: OBRA 602

Brillen: Dior

Model: DiorStellaire 01

Brillen: Fielmann

Model: BD 277

Brillen: Fielmann

Model: BD 277