Fielmann in uw buurt zoeken
Service bij Fielmann

Dit is de buitengewone Fielmann Service

Bij Fielmann krijgt u gecontroleerde kwaliteit van de vakman met de modernste technologie. In elke Fielmann-vestiging vindt u meer dan 2.000 brillen, van grote merken en internationale couturiers. Een reusachtige collectie modieuze brillen uit metaal en kunststof, alle voor de gegarandeerd laagste prijs. 

Gratis ogentest:

vakbekwame opticiens controleren uw oogsterkte met de modernste technologie.

Grote keuze:

600 modieuze monturen tegen nultarief. U betaalt alleen voor de glazen.

Geld-terug-garantie:

ziet u hetzelfde product binnen 6 weken ergens anders voordeliger, neemt Fielmann het artikel terug en betaalt het complete aankoopbedrag retour.

Tevredenheidgarantie:

Mocht u niet tevreden zijn met uw nieuwe bril ruilen wij hem om of nemen hem retour en betalen het complete aankoopbedrag terug. Altijd.

Drie jaar garantie op alle correctiebrillen. Ook op kinderbrillen:

bij Fielmann koopt u gecontroleerde kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie zijn volgens DIN EN ISO 12870 goedgekeurd.

Brilverzekering:

ook dat is in de Fielmann-prijs inbegrepen: de verzekering voor correctiebrillen bij breuk, verlies, diefstal en zelfs als u hem ergens laat liggen. Tot € 100,– voor het montuur en € 75,– per glas. Een jaar lang. Wie de verzekering niet wil, betaalt € 2,50 minder.

Fielmann-klantenservice:

wij hopen dat u tevreden bent met dat wat wij u bieden. Mocht het echter eens niet zo zijn – of u heeft een voorstel voor verbetering – belt u ons dan. De Fielmann-klantenservice bereikt u onder het gratis nummer 0800 2353435, via e-mail onder kundenservice@fielmann.com. Of stuur een brief aan: Fielmann klantenservice, Postbus 452, 7570 AL Oldenzaal. Wij zullen elke kritiek ter harte nemen en stellen uw reactie zeer op prijs.

De Fielmann-vestigingen

Bent u op zoek naar de Fielmann-vestiging in uw buurt?

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Grote keuze

In elke vestiging van Fielmann vindt u meer dan 2.000 brillen. Grote merken en internationale designers. Een enorme keuze aan actuele brillen uit metaal en kunststof, allemaal voor een gegarandeerd voordelige prijs.

Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka