Fielmann in uw buurt zoeken
Gratis oogmeting bij Fielmann
Service en garanties

Gratis oogmeting bij Fielmann

Bent u vaak vermoeid? Hebt u last van hoofdpijn? Branden uw ogen? De oogmeting van Fielmann is in ieder geval de moeite waard: in onze vestigingen testen deskundige opticiens uw sterkte met heel moderne computers voor oogmeting. Gratis.


Veel mensen zijn ons dankbaar. De oogmeting heeft hen de juiste richting getoond: in de plaats van hoofdpijn een bril. De juiste. Kom gewoon naar een Fielmann-vestiging en laat een gratis oogmeting uitvoeren.

Meer over de gratis oogmeting verneemt u op de pagina "Een bril aanschaffen" of in de Fielmann-vestiging bij u in de buurt.

Online oogmeting bij Fielmann

Hoe lang is het geleden dat u een oogmeting hebt laten uitvoeren? Vaak merkt men niet dat de sterkte geleidelijk aan verandert. Voer een kleine oogmeting uit hier op het internet. Draagt u al een bril voor veraf? Zet deze bril nu op voor de testen.

ONLINE OOGMETING VOOR EEN EERSTE INDRUK
Online oogmeting instellen (stap 1 van 2):
Het oppervlak moet ongeveer zo breed zijn als de korte zijde van een gevouwen DIN A4-blad (ca. 15 cm). Hou dat gewoon voor uw beeldscherm en verander met de regelaar het formaat overeenkomstig.
kleiner
groter
Online oogmeting uitvoeren (stap 2 van 2):
Houd in elk geval de opgegeven afstand van ca. 4 m tot de monitor aan. Doorloop rustig alle rijen. Dek eerst een oog met een holle hand af, dan het andere. Kijk ten slotte met beide ogen.
Afstand tot de monitor ca. * meter
Artboard 1
ONLINE OOGMETING VOOR EEN EERSTE INDRUK
Helaas is uw beeldscherm niet groot genoeg voor een online oogmeting. Dit oppervlak moet ten minste zo breed zijn als een DIN A4-blad (ca. 30 cm). Probeer het opnieuw met een groter beeldscherm.

Gratis oogmeting

De online oogmeting geeft enkel een eerste houvast over uw gezichtsvermogen. Maar om uw persoonlijke gezichtsvermogen en de noodzakelijke brilsterkten te bepalen, is er een volwaardige sterktebepaling nodig. Kom naar de Fielmann-vestiging in de buurt en laat uw ogen uitgebreid en gratis controleren.

 

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Grote keuze

In elke vestiging van Fielmann vindt u meer dan 2.000 brillen. Grote merken en internationale designers. Een enorme keuze aan actuele brillen uit metaal en kunststof, allemaal voor een gegarandeerd voordelige prijs.

Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka