Fielmann in uw buurt zoeken
Zonnebrillen kopen bij Fielmann

Zonnebrillen: Fielmann.

Zonnebrillen zijn al heel lang een modieus statement, een coole compagnon en een onmisbaar accessoire voor iedereen die perfect voor de dag wil komen. Met zonnebrillen van Fielmann worden uw ogen optimaal beschermd tegen de zon - en geeft u zoveel “show” als u aandurft.


Het belangrijkste criterium bij de aankoop van een zonnebril is de bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Alle zonnebrillen die Fielmann in de aanbieding heeft, bieden een gegarandeerde UV-bescherming. Fielmann test elk nieuw zonnebrilmodel in het eigen laboratorium uit op doorlaatbaarheidseigenschappen, de geschiktheid voor het verkeer en de UV-bescherming. Het CE-teken op de binnenkant van de veren betekent dat de zonnebrillen voldoen aan de norm DIN EN ISO 12312-1 en de PSA-verordening (EU) 2016/425.

In elke vestiging van Fielmann kunt u meer dan 2.000 brillen bekijken. Daaronder bevindt zich een grote selectie zonnebrillen: de Fielmann-collectie, grote merken en internationale ontwerpers.

Zonnebrillen dames

Dameszonnebril BD 481 SUN CL

Brillen: Fielmann

BD 481 SUN CL
Herenzonnebril BD 526 SUN CL

Brillen: Fielmann

BD 526 SUN CL
Dameszonnebril MF 037 SUN FA

Brillen: Fielmann

MF 037 SUN FA
Herenzonnebril BD 432 SUN CL

Brillen: Fielmann

BD 432 SUN CL
Dameszonnebril MF 019 SUN FA

Brillen: Fielmann

MF 019 SUN FA
Dameszonnebril MF 040 SUN FA

Brillen: Fielmann

MF 040 SUN FA
Meer dameszonnebrillen

Zonnebrillen heren

Herenzonnebril MC 561 SUN CL

Brillen: Fielmann

MC 561 SUN CL
Herenzonnebril BD 277 SUN CL

Brillen: Fielmann

BD 277 SUN CL
Herenzonnebril BD 522 SUN CL

Brillen: Fielmann

BD 522 SUN CL
Herenzonnebril BD 524 SUN CL

Brillen: Fielmann

BD 524 SUN CL
Herenzonnebril BD 432 SUN CL

Brillen: Fielmann

BD 432 SUN CL
Herenzonnebril MC 489 SUN CL

Brillen: Fielmann

MC 489 SUN CL
Meer herenzonnebrillen

Bescherm uw ogen tegen schadelijke UV-stralen

Zonnebrillen op sterkte van Fielmann

Het belangrijkste criterium bij de aankoop van een zonnebril is niet zozeer de schoonheid, maar de gegarandeerde UV-bescherming van de glazen! Niet alleen onze huid, maar ook onze ogen kunnen “verbranden” door de zon. Alarmsignalen zijn tranende, rode ogen. Laat het niet zover komen!

Onze ogen hebben een optimale bescherming tegen de zon nodig, want ze kunnen zichzelf niet tegen de sterke UV-stralen beschermen. Een goede zonnebril is onmisbaar! Die filtert het licht, beschermt de ogen tegen de onzichtbare, maar gevaarlijke utraviolette straling en verhindert dat u verblind wordt.

Neem geen enkel risico! Zonder zonnebril kunnen de UV-stralen bindvlies en hoornvlies doen ontsteken. Als gevolg daarvan kunnen de ooglenzen op lange termijn vertroebeld raken. Cellen van het netvlies kunnen beschadigd worden. Vooral mensen met gevoelige ogen - zoals kinderen en patiënten na een cataractoperatie (grauwe staar) - moeten zeker een zonnebril dragen.

Juist tijdens een vakantie - of u nu een strandwandeling maakt of pret beleeft op het gladde witte gletsjerijs in de bergen - leveren onze ogen zwaar werk terwijl wij ons ontspannen. Wateroppervlakken, zand en sneeuw reflecteren het zonlicht een stuk sterker. Dat betekent dat ook de straling versterkt wordt. Overal waar er reflecties zijn, bieden polariserende zonnebrilglazen hulp en geven gegarandeerde bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Alles wat u moet weten over zonnebrillen online bij Fielmann

Dameszonnenbrillen van Fielmann

Zonnebrillen zijn al heel lang het hele jaar door een aantrekkelijk accessoire. Zomer, zon en strand zijn zonder zonnebril als een schaats zonder ijs! Maar de coole bril is niet enkel aangewezen voor warme dagen. Op de piste en later in de hut tijdens de après-ski is ook de meest witte winter maar half zo heet zonder bijpassende zonnebril.

De zonnebril is een geliefd modeaccessoire. Retro of Ray-Ban, Wayfarer-Shades of Cat-Eye? Geïnspireerd door de swinging sixties of fleurig verliefd met de flower-powerstijl? Fielmann laat u de hele wereld van de zonnebril zien: in elke vestiging meer dan 2.000 brillen en zonnebrillen. De hypermoderne Fielmann-collectie, internationale ontwerpers en grote merken als Christian Dior, Gucci, en Rodenstock.

Laat u niet verblinden door de straling van de zon

Naast de gegarandeerde UV-bescherming moet u bij de aankoop van een zonnebril ook altijd op de juiste filtercategorie letten! De filtercategorie beschrijft de intensiteit van de kleuring van het brillenglas. Uw opticien in de Fielmann-vestiging in de buurt geeft u graag advies over de thema’s filtercategorieën en UV-bescherming. Wist u dat de zonnestraling in het zuiden intensiever is dan in het noorden? Fielmann beveelt speciale zonnebrilglazen met een hogere UV-400-bescherming aan voor uw reis naar het zuiden.

Zonnebrillen: Fielmann.

Voor uw zonnebril kunt u kiezen tussen metaal, titanium, acetaat, kunststof en andere montuurmaterialen. In onze vestigingen vindt u de juiste zonnebril die bij uw gezicht past. Klassiekers zoals de pilotenbril, opvallende retrobrillen, een nerdy of sportief design, u vindt ze allemaal bij Fielmann! U wilt zorgen voor contrasten en wilt de symmetrie van uw gezichtscontouren bewust doorbreken? U kunt alles doen wat u wilt! Vraag persoonlijk advies en kom uitproberen in onze vestiging in uw buurt.

Zonnebrillen bij Fielmann gegarandeerd voordelig kopen

Bij Fielmann koopt u uw zonnebril gegarandeerd voordelig. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voor een voordeliger prijs, dan neemt Fielmann het product retour en betaalt het aankoopbedrag terug.

MODE, KWALITEIT EN EEN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka