Fielmann in uw buurt zoeken
Kinderzonnebrillen bij Fielmann
Fielmann-collectie

Kinderzonnebrillen: Fielmann - optimale bescherming voor kinderogen

Ook kinderen voelen zich graag groot. Ze hebben hun eigen smaak en willen er op de speelplaats, in de kleuterklas en op school goed uitzien met hun zonnebril. Enkel dan dragen kinderen hun bril ook echt graag.


Kinderen zijn vaak en graag buiten. Ze hebben `s zomers en `s winters een heel bijzondere en zorgzame bescherming nodig tegen de sterke zonnestralen! Heel wat ouders zijn tegenwoordig voorzichtig en vinden het vanzelfsprekend dat ze de gevoelige huid van hun kind beschermen met speciale zonnecrèmes. Maar de bescherming van hun gevoelige kinderogen door middel van een goede zonnebril wordt jammer genoeg nog over het hoofd gezien.

Wat heel wat ouders niet weten: kinderogen zijn gevoeliger dan de ogen van volwassenen. De ogen van kinderen zijn helderder en daardoor laten ze zonlicht beter door. Kleurpigmenten die als een natuurlijke filter werken en de ogen een zekere bescherming bieden, ontwikkelen zich pas naarmate het kind ouder wordt. Daarom mogen kinderogen nooit zonder voldoende bescherming blootgesteld worden aan de gevaarlijke kort golvende UV-stralen van de zon. Er dreigt gevolgschade voor de ooglens en het netvlies als de schadelijke UV-stralen in de onbeschermde ogen terechtkomen. Om die reden hebben juist kinderen een goede zonnebril nodig die UV-stralen gegarandeerd afblokt.

Zonnebrillen voor kinderen in diverse kleuren, vormen en stijlen

Kinderen willen ravotten, spelen en hun krachten met elkaar meten. Een bril moet tegen de bewegingsdrang van kinderen kunnen! De zonnebril is een bril voor buiten en moet alleen daarom al extra belastingen aan kunnen. Het montuur moet uit flexibel materiaal bestaan dat tegelijkertijd stevig en stabiel is. Bijzonder geschikt als brilvorm voor kinderen is de bril met volle rand. Voor zonnebrilglazen worden lichte, onbreekbare kunststoffen zoals polycarbonaat of CR-39 aanbevolen. Bij Fielmann vindt u de meest uiteenlopende glasvormen voor een gegarandeerd voordelige prijs.

Een kinderzonnebril moet goed zitten. Hij mag niet te zwaar zijn en zeker geen kneuzingen achter de oren of op de neus veroorzaken. Zachte beugeluiteinden en neuspads zorgen voor een aangenaam draagcomfort. Beugels voorzien van een latexlaag geven extra steun tijdens het uitgelaten ravotten.

Te kleine glazen beschermen niet optimaal. De zonnebril moet het oog goed omsluiten en mogelijke reflecties aan de zijkant vermijden. Elk kindergezicht is anders: brede beugels en een montuur dat optimaal door een Fielmann-opticien is aangepast voorkomt dat de zonnebril slecht zit.

Strepen en vervormingen, krassen, vertroebelingen en andere beschadigingen zijn slecht voor de bescherming. Kapotte kinderzonnebrillen horen thuis in de vuilnisbak. Kinderen groeien! U moet regelmatig controleren of de bril nog goed zit.

In onze Fielmann-vestigingen hebben wij een grote keuze in modellen en merken van mooie, kleurrijke, modieuze kinderzonnebrillen. Onze opticiens helpen onze jonge Fielmann klanten graag verder. Zij weten dat kinderen en jongeren zonnebrillen cool vinden! Zeker als ze ontdekken dat ze er met hun zonnebril niet enkel goed uitzien, maar zelf ook kunnen zien zonder verblind te worden. Kom naar de vestiging in uw buurt en vind voor elke gezichtsvorm de juiste kinderbril.

Zonnebrillen voor kinderen op sterkte: Fielmann

Als uw kind een bril draagt, hoeft het ook bij zijn zonnebril zijn helder zicht niet te missen: Via de glazen met individuele correctiewaarden kunnen tegenwoordig vrijwel alle refractieafwijkingen gecorrigeerd worden, ook bij kinderzonnebrillen.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka