Fielmann in uw buurt zoeken
Dameszonnebrillen online op fielmann.nl

Modern en elegant

Zonnebrillen voor dames: Fielmann.

Dat kunt u verwachten in uw Fielmann-vestiging
  • gratis oogmeting
  • gratis centrering van brillenglazen
  • gratis aanpassen van de bril
  • gratis service
  • Tevredenheidgarantie
  • Geld-terug-Garantie
  • Drie-Jaars-Garantie
Fielmann Niederlassungen

Zonnebrillen voor dames: Fielmann

Viva la diva! Niet enkel in de show-bizz zegt men: leg accenten. Voor elk belangrijk optreden heeft dat kleine zwartje - dus een bijzonder modieuze zonnebril - het al lang gebracht tot de perfecte aanvulling van de outfit.

Audrey Hepburn verborg haar beroemde reeënogen in de klassieker “Breakfast at Tiffanys” achter donkere glazen. De zonnebril is al heel lang de vaste begeleider van de prominenten geworden. Paris Hilton, Angelina Jolie, Victoria Beckham, Katy Perry, Iris Berben – al die dames dragen donkere glazen of glazen in vrolijke kleuren en brengen zichzelf zo doelgericht in beeld. Zonnebrillen zijn een onmisbaar accessoire geworden. Ze zijn stijlvolle blikvangers en coole compagnons.

U wilt niet herkend worden of hebt gewoon slecht geslapen? Geen probleem! Fijne rimpeltjes - u zet de zonnebril op en geeft onmiddellijk een klaarwakkere indruk. U bent een onschuldige schoonheid of net een drama queen? Met de geschikte zonnebril komt u over zoals u dat wilt. ‘s Zomers en ‘s winters, overdag of ‘s nachts: helemaal incognito op weg naar het feest!

Vrouwen houden van hoogstaande materialen! U kunt voor uw zonnebril kiezen tussen metaal, titanium, acetaat, kunststof en andere montuurmaterialen. U wilt zorgen voor contrasten en wilt de symmetrie van uw gezichtscontouren bewust doorbreken? U kunt alles doen wat u wilt! Vraag advies in onze vestiging. Bij Fielmann vindt u de juiste zonnebril voor uw gezicht.

Zonnebrillen voor dames in uiteenlopende kleuren, vormen en stijlen

Houdt u van klassiek of klein en rond, retro in vlindervorm, oversize of kleurig als snoepjes? U twijfelt tussen de klassieke Ray-Ban Wayfarer of een coole Aviator-zonnebril? Fielmann heeft ze allemaal! Onze vestigingen zijn een paradijs voor iedere zonnebrilklant. In elke Fielmann-vestiging presenteren wij de wereld van de zonnebril in heel haar internationale diversiteit. Kom even proberen in de vestiging in uw buurt.

Onder de meer dan 2.000 monturen van de hypermoderne Fielmann-Collectie vindt u internationale ontwerpers en merken als Rodenstock, Hugo Boss en Gucci. U ziet alle modieuze trends in één oogopslag en krijgt onmiddellijk professioneel advies van onze opticiens. Want een zonnebril mag niet enkel een modieus accessoire zijn! Zonnebrillen zijn in de eerste plaats onmisbaar bij de bescherming van uw ogen tegen de schadelijke ultraviolette zonnestralen. Ze filteren het zichtbare licht en verhinderen dat u verblind wordt. Het belangrijkste criterium bij de aankoop van een zonnebril is de gegarandeerde UV-bescherming van de glazen!

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka