Fielmann in uw buurt zoeken
Herenzonnebrillen op fielmann.nl

Modern en stijlvol

Zonnebrillen voor heren: Fielmann

Dat kunt u verwachten in uw Fielmann-vestiging
  • gratis oogmeting
  • gratis centrering van brillenglazen
  • gratis aanpassen van de bril
  • gratis service
  • Tevredenheidgarantie
  • Geld-terug-Garantie
  • Drie-Jaars-Garantie
Fielmann Niederlassungen

Zonnebrillen voor heren: Fielmann.

Ook als het buiten donker is, draagt mister pokerface tegenwoordig een zonnebril! Of u nu een stoute jongen bent, een groentje met vliegeniersbril of sportwagenbestuurder met het bijpassende brillenmerk bij het automerk: de man benadrukt zijn persoonlijkheid met een vooruitstrevende zonnebril.

Enkel de juiste zonnebril geeft cult-rapper P. Diddy zijn gansterlook. Udo Lindenberg komt met zijn zonnebril ook best cool over aan de hotelbar, de stijl van modekoning Karl Lagerfeld is enkel compleet met zijn donkere glazen en schlagerzanger Heino gaat het podium gewoon niet op zonder zijn kenmerkende bril. Ook Brad Pitt, Johnny Depp, Bruno Mars en Justin Timberlake doen alle vrouwenharten smelten met hun blik achter die donkere bril!

Mannen houden van goede materialen! U kunt voor uw zonnebril kiezen tussen metaal, titanium, acetaat, kunststof en andere montuurmaterialen. Ook bij de brillenglazen en de glasvorm laat Fielmann de wensen van de klant in vervulling gaan. Verspiegelde glazen, glazen met kleurverloop of glazen in uw brilsterkte. Alles is mogelijk! In onze vestigingen vindt u de juiste zonnebril die bij uw gezicht past. Klassiekers als de pilotenbril of Ray-Ban Wayfarer, aantrekkelijke retrobrillen, brillen voor nerds of sportbrillen. Fielmann heeft een grote keuze van de meest uiteenlopende brilvormen.

Zonnebrillen voor heren in vele keuren, vormen en stijlen

Mannen worden niet zo makkelijk verblind door modetrends! Zij weten: dat een zonnebril meer is dan enkel een statement. dat een goede zonnebril vooral bescherming garandeert! De zonnebrillen zijn onmisbaar bij het afweren van ultraviolette stralen, filteren het zichtbare licht en verhinderen tegelijk dat u verblind raakt. Enkel met de juiste zonnebril hebt u gegarandeerd het goede zicht! Praktisch nut en een modieus statement sluiten elkaar daarbij niet uit: Fielmann garandeert de perfecte combinatie!

 

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka