Fielmann in uw buurt zoeken
Zonnebrillen op sterkte van Fielmann
Zonnebrilglazen

Zonnebrillen op sterkte - voor een helder zicht, ook als de zon schijnt!

Fietsen, voetballen, een balletje slaan of gewoon in de schaduw een boekje liggen lezen - zonder een zonnebril in uw brilsterkte zijn de meeste outdooractiviteiten niet zo prettig.


Behalve de funfactor vermijdt u ook beter de gevaren die een slecht zicht veroorzaken. Voor wie elke dag een bril draagt, moet ook de zonnebril exact op uw individuele brilsterkte worden afgestemd.

Vandaag kunnen alle refractieafwijkingen met een zonnebril in uw brilsterkte gecorrigeerd worden. Om het even of u een leesbril, een vertebril of een multifocale bril draagt: optische enkelvoudige brillenglazen of multifocale glazen kunnen met de gewenste kleur in een modieuze zonnebril worden veranderd.

Zonnebrillen op sterkte - UV-bescherming gegarandeerd!

Naast het pure kijkplezier in de zon vermijdt u ook de gevaren. Het belangrijkste criterium bij de aankoop van een zonnebril is de gegarandeerde UV-bescherming van de glazen! Onze ogen hebben een optimale bescherming nodig in de zon. Zonnebrillen beschermen tegen sterke zonnestralen en tegen de onzichtbare maar bijzonder schadelijke UV-A- en UV-B-stralen. Als onze ogen te lang zonder voldoende bescherming aan intensieve straling worden blootgesteld, kan het bind- en hoornvlies gaan ontsteken. In bijzonder ernstige gevallen kan de ooglens troebel worden. Zonnestralen kunnen de cellen op het netvlies beschadigen.

De juiste filtercategorie bij zonnebrillen!

Let bij de aankoop van een zonnebril behalve op de gegarandeerde UV-bescherming ook altijd op de juiste filtercategorie! De filtercategorie beschrijft de intensiteit van de kleuring van het brillenglas. Uw opticien in de Fielmann-vestiging in de buurt geeft u graag advies over de thema’s filtercategorieën en UV-bescherming. Wist u dat de zonnestraling in het zuiden intensiever is dan in het noorden? Fielmann beveelt speciale zonnebrilglazen met een hogere UV-400-bescherming aan voor uw reis naar het zuiden.

Alle modellen zonnebrillen in uw sterkte: Fielmann

Fielmann heeft hypermoderne zonnebrillen uit de Fielmann-collectie en een gigantische keuze aan merkzonnebrillen met glazen in uw brilsterkte. Onze Drie-Jaars-Garantie geldt natuurlijk ook voor onze zonnebrillen. U wilt hoogstaande materialen? Bij zonnebrillen in uw sterkte kunt u kiezen tussen metaal, titanium, acetaat, kunststof en nog veel meer materialen voor het montuur.

En ook voor glazen heeft Fielmann een gigantische keuze: van glazen van Carl Zeiss Vision zonder extra kosten tot glazen van topkwaliteit, allemaal van producenten voor toonaangevende merken. Laat uw zonnebrilglazen verbeteren! Bijvoorbeeld met een verspiegeling of een harde coating. In onze vestigingen vindt u de juiste zonnebril die bij uw gezicht past. Klassiekers als de pilotenbril, aantrekkelijke retrobrillen, brillen voor nerds, sportbrillen of kinderzonnebrillen: bij Fielmann vindt u een enorme keuze! Vraag advies aan onze opticiens.

MODE, KWALITEIT EN EERLIJKE PRIJZEN: DE FIELMANN-SERVICE.
Tevredenheidgarantie

Bij Fielmann koopt u zonder risico. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe bril, ruilen we hem om of nemen we hem retour en betalen u de aankoopprijs terug. Altijd.


Geld-terug-Garantie

Bij Fielmann koopt u gegarandeerd voor een voordelige prijs. Vindt u dezelfde bril binnen 6 weken na de aankoop elders voordeliger, dan neemt Fielmann de bril retour en betaalt het aankoopbedrag terug.


Drie-Jaars-Garantie

Bij Fielmann krijgt u bewezen kwaliteit. Alle monturen uit de Fielmann-collectie hebben met succes de bruikbaarheidstesten overeenkomstig DIN EN ISO 12870 doorlopen.


Zeichenfläche 4 user-loggedout user-loggedin Compass Rechnung Przelewy24 pobraniem PayPal Visa Mastercard dobirka